fbpx

Grand Slam, κλήρωση: Οι πρώτοι αντίπαλοι των 6 Ελλήνων τζουντόκα στην Τιφλίδα (vid)

Grand Slam, κλήρωση: Οι πρώτοι αντίπαλοι των 6 Ελλήνων τζουντόκα στην Τιφλίδα (vid)

Στο 4ο Grand Slam της χρονιάς, και 5η διεθνή διοργάνωση του World Judo Tour, θα συμμετέχει η Ελλάδα, έχοντας μία δυνατή σύνθεση πέντε ανδρών και μίας γυναίκας, που προέρχονται από μία δυνατή δεκαήμερη προετοιμασία στην Τσεχία.

Στους άνδρες θα κάνει ντεμπούτο στο κορυφαίο επίπεδο ο χάλκινος του παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων 2022 στα -66κ, Δημήτρης Γιαννόπουλος, όμως θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του στα -73κ.

Εκεί θα αγωνιστεί και ο Μιχάλης Τσουτλασβίλι. Στα -81κ θα αγωνιστούν ο Θοδωρής Δεμουρτζίδης και ο Θανάσης Μυλωνέλης, ενώ στα -90κ θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Τσελίδης.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, μετά από δύο πέμπτες θέσεις το Φεβρουάριο στο Παρίσι και στο Τελ Αβίβ, θέλει να ανέβει στο βάθρο και να βελτιώσει τη θέση της και στην παγκόσμια κατάταξη των -70κ.

Στην σημερινή κλήρωση της διοργάνωσης, προέκυψαν οι αντίπαλοι και των 6 εκπροσώπων μας στην Τιφλίδα. Η Ελισάβετ Τελτσίδου, έχοντας bye πρόκριση στον 1ο γύρο των -70κ., θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη νικήτρια της αναμέτρησης Ροντρίγκεζ (Ισπανία) – Μαγιάκοβα (Καζακστάν).

Στα -73κ., ο Δημήτρης Γιαννόπουλος θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Τσέχο Πότσοπ, και εφόσον προκριθεί από εκεί, θα παίξει με τον Γεωργιανό Σαβντατουασβίλι. Ο Μιχάλης Τσουτλασβίλι θα αγωνιστεί κόντρα στον Ναρκούλοφ (Καζακστάν) για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Στα -81κ., ο Θοδωρής Δεμουρτζίδης θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάγιεφ από το Καζακστάν, ενώ ο Θανάσης Μυλωνέλης διασταυρώνεται με τον Γεωργιανό Γκουγκάβα. Αν τον κερδίσει, θα παίξει ενάντια στον Τουράεφ από το Ουζμπεκιστάν.

Τέλος, ο Θοδωρής Τσελίδης θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εσθονού Κουσίκ για τον 1ο γύρο των -90κ.

YouTube video
https://judo.apexsports.gr/2023/03/22/me-6-tzountoka-i-ellada-sto-gkran-slam-tis-tyflidas/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά