fbpx

Έκλεισε για 20 Μαΐου η “τιτανομαχία” Χάνεϊ-Λοματσένκο!

Έκλεισε για 20 Μαΐου η “τιτανομαχία” Χάνεϊ-Λοματσένκο!

Είναι πλέον επίσημο! Στις 20 Μαΐου οι Ντέβιν Χάνεϊ και Βασίλι Λοματσένκο θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ίδιο ρινγκ, με πέντε παγκόσμιες ζώνες στην κατηγορία των ελαφρών βαρών (-61.2κ.) να βρίσκονται στο τραπέζι της διεκδίκησης. Ο Αμερικανός με τον Ουκρανό διευθέτησαν όλες τις λεπτομέρειες, υπέγραψαν και πλέον ανακοινώνουν πως η μεταξύ τους μάχη θα γίνει στην MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Ο Χάνεϊ είναι ο κάτοχος και των πέντε μεγάλων τίτλων (WBA, WBC, IBF, WBO και The Ring), είναι μέχρι στιγμής αήττητος στην επαγγελματική καριέρα του και μετράει ρεκόρ 29-0-0 με 15 νοκ-άουτ. Οι δύο τελευταίες μάχες του ήταν απέναντι στον Τζορτζ Καμπόσο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του 2022, κερδίζοντάς τες αμφότερες στα σημεία.

Ο Λοματσένκο από την πλευρά του δεν έχει τίποτα να υπερασπιστεί, αλλά θέλει να κάνει δικές του τις πέντε ζώνες του Χάνεϊ, εκ των οποίων οι τρεις (WBA, WBO και The Ring) είχαν περάσει για ένα σημαντικό διάστημα από την κατοχή του. Ο 35χρονος Ουκρανός έχει ρεκόρ 17-2-0 και οι 11 νίκες του είναι με νοκ-άουτ. Η πιο πρόσφατη ήττα του ήταν από τον Τεόφιμο Λόπες τον Οκτώβριο του 2020, αποτέλεσμα που τότε του στέρησε τις τρεις προαναφερθείσες ζώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά