fbpx

Scorpion Boxing Prive στις 2 Απριλίου

Scorpion Boxing Prive στις 2 Απριλίου

Μόλις 4 ημέρες έμειναν για το Scorpion Boxing Prive, η κάρτα έχει σχεδόν κλείσει και περιλαμβάνει τα πάντα. Δυνατούς αγώνες (όπως πάντα άλλωστε), αγώνα ρεβάνς (Γκολφάκης – Φεζουλάι), πρασινοκόκκινο ντέρμπι (Ριτζάκης – Πετρόπουλος). Και φυσικά Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Στο main event o Αλέξανδρος Νικολαϊδης θα βρει απέναντί του τον Θοδωρή Ντίσο, σε αγώνα 4 γύρων. Ο Γιάννης Φεζουλάι θα αντιμετωπίσει σε αγώνα ρεβάνς τον Λουκά Γκολφάκη, ενώ ο “πράσινος” Θοδωρής Ριτζάκης θα μοιραστεί το ρινγκ με τον “κόκκινο” Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, σε έναν από τους πιο αναμενόμενους πυγμαχικούς αγώνες από όλο το φίλαθλο κοινό.

Ο Τζεμάλ Χουσεϊνογλου με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαντζαβίντζε και ο Γιώργος Κυριακόπουλος με το Στέφανο Κωνσταντελόπουλο συνθέτουν άλλο ένα “ντουέτο” αγώνων που αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σε αγώνα ΜΜΑ ο “Greek Emperor” Ιωάννης Παλαιολόγος θα αγωνιστεί με τον Βούλγαρο Γκεόργκι Νέντκοβ, ενώ την κάρτα κλείνουν οι αγώνες Βεντούρας vs Στεφάνου, Κόκλας vs Παπαγιαννόπουλος, Γαβαλάς vs Πολυχρόνης και Οδυσσέας Κοτσόπουλος vs Κώστας Ασλανίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά