fbpx

Πάρτι ο Τσαμαλίδης, αρχοντική εμφάνιση ο Νανιτζανιάν, αδικήθηκε ο Ρούλλιας

Πάρτι ο Τσαμαλίδης, αρχοντική εμφάνιση ο Νανιτζανιάν, αδικήθηκε ο Ρούλλιας

Με τριπλή εκπροσώπηση έκλεισε η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς τουρνουά Πυγμαχίας “Belgrade Winner”, με τους Βαγκάν Νανιτζανιάν, Στέλιο Ρούλλια και Μιχάλη Τσαμαλίδη να αγωνίζονται λίγο νωρίτερα.

Πρώτος ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγκάν Νανιτζανιάν, ο οποίος για τα 92 κιλά, ζευγάρωσε τις νίκες του στο τουρνουά, καθώς σήμερα επικράτησε καθαρά και αρχοντικά επί του Ισπανού Εμμάνουελ Ρέγιες Πλα, περνώντας στην επόμενη φάση.

Λίγο μετά μπήκε στο ρινγκ να αγωνιστεί ο Στέλιος Ρούλλιας για τα +92 κιλά. Ο Στέλιος είχε αντίπαλο τον Σέρβο Βλάνταν Μπάμπιτς και … ολίγον από κριτές. Όντας λίγο καλύτερος από τον Σέρβο πυγμάχο θα έπρεπε να έχει πάρει αυτός τη νίκη. Αντ’ αυτού δόθηκε στον Μπάμπιτς αφήνοντας γλυκόπικρα συναισθήματα, από τη μια της καλής εμφάνισης και από την άλλη της άδικης ήττας.

Τελευταίος για την ελληνική ομάδα αγωνίστηκε ο Μιχάλης Τσαμαλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Νέων έκανε πάρτι απέναντι στον Ρώσο Νικίτα Λεμπέντεφ, μην αφήνοντας του κανένα περιθώριο αντίδρασης. Το δεξί χέρι του Μιχάλη “περνούσε” κατά βούληση, είτε με ίσια είτε με άπερκατ, κάνοντας τον αγώνα να είναι τυπική διαδικασία.

https://boxing.apexsports.gr/2023/03/31/choris-frena-o-tsamalidis-foul-gia-teliko/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά