fbpx

Στις 15 Απριλίου το comeback της Λιναρδάτου!

Στις 15 Απριλίου το comeback της Λιναρδάτου!

Η Χριστίνα «Μέδουσα» Λιναρδάτου, πρώην δις παγκόσμια πρωταθλήτρια κάνει την επανεμφάνιση της το Σάββατο 15 Απριλίου. Αντίπαλός της η Μικαέλα Μάγιερ, από τις ΗΠΑ, πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια κι αυτή.
Οι δύο τους θα συναντηθούν στο Copper Box Arena του Λονδίνου, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το BT Sport, λίγο πριν τον αγώνα για τα βαρέα βάρη μεταξύ του Βρετανού Τζο Τζόις και του Κινέζου Ζιλέι Ζανγκ.

Η Χριστίνα Λιναρδάτου (14-2, 6 ΚΟ) έρχεται από μια μεγάλη αποχή (έκανε έναν αγώνα ξεμουδιάσματος το καλοκαίρι) και είναι πανέτοιμη να πάρει τα σκήπτρα στην κατηγορία της. Η Μάγιερ (17-1, 5 KO), Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης του 2016, μπαίνει στο ρινγκ μετά από μια ήττα από την Αλίσια Μπάουμγκαρτνερ, πυγμάχο που έχει κερδίσει μόνο η Χριστίνα.

«Είμαι ενθουσιασμένη που αγωνίζομαι με τη Μικαέλα», είπε η Λιναρδάτου. «Έρχεται από μια ήττα από την Αλίσια Μπάουμγκαρτνερ, την οποία κέρδισα εύκολα πριν από μερικά χρόνια. Αυτός είναι ο πρώτος μου μεγάλος αγώνας μετά την γέννηση του γιου μου, πράγμα που σημαίνει ότι η αποστολή μου είναι διαφορετική. Πριν κάνω μωρό, αγωνιζόμουν για τίτλους και χρήματα. Τώρα αγωνίζομαι για την παρακαταθήκη και για να δείξω στο γιο μου πόσο σπουδαία είναι η μαμά του».

Η Μικαέλα Μάγιερ από την πλευρά της δήλωσε: «Δεν ήθελα να περιμένω και ήθελα να αγωνιστώ με την κορυφαία! Όταν η Top Rank σφράγισε τη συμφωνία με τη σκληρή και έμπειρη Χριστίνα Λιναρδάτου ενθουσιάστηκα. Είναι μια επιθετική αθλήτρια, που θα με αναγκάσει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Η Μικαέλα Μάγιερ από την πλευρά της δήλωσε: «Δεν ήθελα να περιμένω και ήθελα να αγωνιστώ με την κορυφαία! Όταν η Top Rank σφράγισε τη συμφωνία με τη σκληρή και έμπειρη Χριστίνα Λιναρδάτου ενθουσιάστηκα. Είναι μια επιθετική αθλήτρια, που θα με αναγκάσει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Ο πρόεδρος της Top Rank (αθλήτρια του η Μάγιερ), ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπομπ Άρουμ, δήλωσε ότι «Η Μικαέλα εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες μαχήτριες στον κόσμο και ζήτησε έναν σκληρό αγώνα για το ντεμπούτο της στα ελαφριά. Επιλέξαμε την καλύτερη. Η Λιναρδάτου έχει αποδείξει ότι είναι πυγμάχος παγκόσμιας κλάσης».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά