fbpx

Λοματσένκο: “Στο μυαλό μου, δεν έχω ηττηθεί ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα”

Λοματσένκο: “Στο μυαλό μου, δεν έχω ηττηθεί ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα”

Μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων έδωσε ο Βασίλι Λοματσένκο, αναφερόμενος στην έως τώρα επαγγελματική πορεία του στα ρινγκ. Ο 35χρονος Ουκρανός έχει ρεκόρ καριέρας 17-2-0, με τις δύο ήττες του να έχουν έρθει στα σημεία, σε δύο αρκετά διαφορετικές εποχές της καριέρας του.

Η πρώτη ήττα του ήταν μόλις στον δεύτερο επαγγελματικό του αγώνα, το μακρινό 2014, από τον Ορλάντο Σαλίδο. Τότε, ο Μεξικανός είχε υπερισχύσει με μη ομόφωνη απόφαση των κριτών (split decision). Η άλλη ήττα είχε έρθει αρκετά αργότερα, το 2020, από τον Τεόφιμο Λόπες, αυτή τη φορά με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις πάντως, ο Λοματσένκο θεωρεί ότι η πραγματικότητα ήταν κάπως διαφορετική εντός ρινγκ.

“Όταν έγινα επαγγελματίας, ηττήθηκα στον δεύτερο αγώνα μου, οπότε δεν είχα μετά χρόνο για να το σκέφτομαι αυτό. Μετά από εκείνη την ήττα, την πρώτη μου ως επαγγελματίας στο ρινγκ, σκέφτομαι πλέον πως οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Στο μυαλό μου, δεν έχω ηττηθεί ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα. Στο μυαλό μου. Έτσι μπορώ και κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Στο μυαλό μου είμαι αήττητος.

Στιγμιότυπο από τη μάχη του Βασίλι Λοματσένκο (δεξιά) με τον Τεόφιμο Λόπες (αριστερά).

Εάν κατανοείς την πυγμαχίας, μπόρεσες να δεις τι έγινε με τον Σαλίδο. Από το ζύγισμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Τότε ανακηρύχθηκε νικητής, στο τέλος του αγώνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως, πόσα χτυπήματα πέρασε; Πιστεύω ότι δεν ήμουν ο ηττημένος στο σκορ. Έχω ξαναμιλήσει για αυτό, ενώ ίδια κατάσταση υπήρξε και με τον Λόπες. Δεν νιώθω πως ηττήθηκα σε εκείνο τον αγώνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λοματσένκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά