fbpx

Η Αντωνία Πρίφτη για το WKS: Θα βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου πάνω στο ρινγκ

Η Αντωνία Πρίφτη για το WKS: Θα βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου πάνω στο ρινγκ

Η μεγάλη διοργάνωση World Kickboxing Series (WKS) στις 29 Απριλίου στο Christmas Theater στο Γαλάτσι πλησιάζει και όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αντωνία Πρίφτη, Χριστίνα Ζάμπουρα και Μαρία Τσιπλοστεφανάκη περιμένουν την 4η κοπέλα που θα κλείσει τη 4αδα των γυναικών. Η Αντωνία Πρίφτη, αθλήτρια του Γιάννη Θεοφάνους, είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό εδώ και πολύ καιρό, με πρόσφατη νίκη στο Bushido MMA 87, όπου επικράτησε της Βελγίδας Κόνναρτ με ένα πολύ γρήγορο νοκ άουτ. Είναι πανέτοιμη για την είσοδό της στο ρινγκ του WKS και στοχεύει που αλλού, στην κορυφή.

Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση και υπό το βλέμμα του Andy Souwer ;

Αρχικά νιώθω μεγάλη χαρά που θα συμμετέχω σε μία διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό που μου προκαλεί περισσότερη ανυπομονησία είναι ότι τη διοργανώνει ο δάσκαλος μου, Γιάννης Θεοφάνους και θα είναι υπό το βλέμμα του Andy Souwer. Είναι ένας πρωταθλητής που θαυμάζω, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο kickboxing και είναι τιμή μας που θα είναι παρών.

Τι περιμένεις από αυτό τον αγώνα; 

Σκοπός μου για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου πάνω στο ρινγκ, αλλά και να αναδείξω όλη την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει με την ομάδα μου σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας.

Έχεις κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο σου στον πρώτο αγώνα ή δεν έχει σημασία για εσένα; 

Δεν έχω κάποια προτίμηση ως προς την αντίπαλο μου στον πρώτο αγώνα, γιατί αντιμετωπίζω όλες τις αντιπάλους μου με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο σεβασμό. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, σκοπός είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε φτιάξει με τον δάσκαλό μου και να απολαύσω το παιχνίδι με όποια αθλήτρια και να κληρωθώ!

Αγαπημένος αθλητής – πρότυπο; 

Αγαπημένη μου αθλήτρια είναι η Anissa Meksen, η οποία αποτελεί πρότυπο και έχει καταγράψει πάρα πολλούς αγώνες στο ιστορικό της. Είναι εξαιρετική όπως άλλωστε και η Stamp Fairtex, η οποία έχει ένα φοβερό στυλ ως προς το MMA και το παιχνίδι μέσα στο κλουβί!

Με ποιον θα ήθελες κάποια στιγμή να μοιράσετε το ρινγκ; 

Όνειρο μου είναι να μοιραστώ το ρινγκ με τις καλύτερες και μεγαλύτερες αθλήτριες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού προκειμένου να καταφέρω να πετύχω όλους μου τους στόχους!

https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/03/30/wks-triada-fovitro-stis-gynaikes-me-prifti-tsiplostefanaki-zampoura/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά