fbpx

Χερν: “Συζητιέται σενάριο Φιούρι-Ούσικ και Τζόσουα-Γουάιλντερ την ίδια βραδιά”

Χερν: “Συζητιέται σενάριο Φιούρι-Ούσικ και Τζόσουα-Γουάιλντερ την ίδια βραδιά”

Τη δική του… βόμβα στον κόσμο της πυγμαχίας θέλησε να ρίξει με μία αποκάλυψή του ο Έντι Χερν. Ο promoter και επικεφαλής της Matchroom, ερωτώμενος κυρίως σχετικά με τους μελλοντικούς αγώνες του Άντονι Τζόσουα, ανέφερε πως υπάρχει ισχυρότατη πιθανότητα να δώσει μία μεγάλη μάχη με τον Ντίοντεϊ Γουάιλντερ τον Δεκέμβριο στη Μέση Ανατολή.

Ωστόσο, ο Χερν δεν έμεινε εκεί, αλλά αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις κατευθύνονται προς έναν ακόμη μεγαλύτερο στόχο, δηλαδή τη διεξαγωγή και ενός αγώνα του Τάισον Φιούρι με τον Ολεξάντρ Ούσικ την ίδια βραδιά, στο ίδιο ρινγκ με το Τζόσουα-Γουάιλντερ.

“Για τον Τζόσουα ένα πράγμα είναι βέβαιο. Θα έχει το μεγάλο αγώνα του και θα γίνει στη Μέση Ανατολή τον Δεκέμβριο. Θα είναι με τον Τάισον Φιούρι ή τον Ντίοντεϊ Γουάιλτερ. Αυτό σχεδιάζουμε. Θα συναντήσω την επόμενη εβδομάδα ανθρώπους για να συζητήσουμε για τον αγώνα του Τζόσουα τον Δεκέμβριο.

Σαφώς υπάρχουν συζητήσεις που εξελίσσονται, υπάρχουν σχέδια. Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν αγώνα Φιούρι-Ούσικ και Τζόσουα-Γουάιλντερ την ίδια βραδιά. Θα κοστίσει πολλά χρήματα, αλλά θα ήταν επικό, οπότε θα το συζητήσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χερν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά