fbpx

Spartan’s Night: Απίστευτος Τζώτζος, μεγάλες νίκες Λούλα, Λάνη, Μακρή, Παροτσίδης, Χιώτης

Spartan’s Night: Απίστευτος Τζώτζος, μεγάλες νίκες Λούλα, Λάνη, Μακρή, Παροτσίδης, Χιώτης

Με το πρώτο μέρος της βραδιάς να ολοκληρώνεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο (το νοκ άουτ που πέτυχε ο Καγκελίδης) το κοινό είχε ήδη ζεσταθεί για το κυρίως μέρος, τις Ελληνο-Ολλανδικές αναμετρήσεις.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η undercard είχε γίνει η επίσημη παρουσίαση Ελλήνων και Ολλανδών, μέσα σε επευφημίες από το κοινό. Οι ομάδες μπήκαν στο ρινγκ για την παρουσίαση και την ανάκρουση των εθνικών ύμνων συνοδευόμενοι από τους σημαιοφόρους, ντυμένους με ποντιακές στολές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

  • Hazzar Hamza (Fightmasters) vs Mάριος Λούλα (Αθανασόπουλος)

Νικητής ο Μάριος Λούλα με ομόφωνη απόφαση. Στον 1ο γύρο ο Λούλα κέρδισε ένα νοκ ντάουν, ο Ολλανδός φάνηκε να το ισορροπεί στο 2ο γύρο, αλλά ο Έλληνας αθλητής έδωσε μεγάλη μάχη στον τελευταίο και πήρε τη νίκη σε έναν πολύ καλό αγώνα και για τους 2 αθλητές.

Μάριος Λούλα
  • Ahmed Akoudad (Brutal Gym) vs Aλέξανδρος Λάνη (Βασιλείου – Σώζος

Μεγάλη νίκη ο Αλέξανδρος Λάνη, μια νίκη στα σημεία, με πολύ καλή πυγμαχία και “κόντρες” με λόου. Ο Akoudad αρκετά ψηλότερος, χρησιμοποιούσε κυρίως γόνατα και λακτίσματα. Ο Λάνη είχε στο ενεργητικό του κι ένα νοκ ντάουν στο τέλος του 1ου γύρου.

Αλέξανδρος Λάνη
  • Wendy Van Leeuwen (Kickboxing Fearless) vs Δέσποινα Μακρή (Αποστόλου)

Νικήτρια η Δέσποινα Μακρή, η αθλήτρια του Γιώργου Αποστόλου, με ομόφωνη απόφαση, δεν άφησε ποτέ περιθώρια στην Ολλανδέζα να αμφισβητήσει την κυριαρχία της στο ρινγκ, μια Ολλανδέζα η οποία στο τέλος έδειχνε σαν να την χτύπησε φορτηγό (ανοιγμένη μύτη, κατακόκκινα πόδια από τα λόου της Μακρή).

Δέσποινα Μακρή
  • Joey Perry Gogulski (Kickboxing Fearless) vs Αλέξανδρος Λαζαρίδης (Χαλκίδης – Παπαδόπουλος)

Ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης έκανε εντυπωσιακή είσοδο υπό τους ήχους Ποντιακής μουσικής και ξεκίνησε πολύ καλά στον 1ο γύρο. Επηρεασμένος από την διακοπή που έγινε όμως (έντονη αντιπαράθεση του Ολλανδού μάνατζερ Μανσούρ με τον επικεφαλής διαιτητή Διονύση Φιλιππόπουλο) τελικά έχασε τον αγώνα.

Joey Perry Gogulski
  • Floris Hoek (Dojo Osaka) vs Βαγγέλης Σουμπάκας (Κακουμπάβας)

Ο Βαγγέλης Σουμπάκας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρά τη μεγάλη επιστροφή στον αγώνα μετά από ένα γόνατο στον 1ο γύρο για το οποίο και μετρήθηκε. Παλικαρίσια κατάφερε να επιστρέψει και να παλέψει στα ίσια για τη νίκη, σε έναν αγώνα με πολύ κοντινό στυλ και από τους 2 και με άπειρες ανταλλαγές χτυπημάτων.

Βαγγέλης Σουμπάκας
  • Fathi Mohammed (Team Atlas) vs Θεόφιλος Παροτσίδης (Τζαφέρης)

Ο Θεόφιλος Παροτσίδης είχε δηλώσει στο Apexsports.gr πριν 2 ημέρες ότι ο αντίπαλός του θα νιώσει μεγάλη πίεση. Πιστός στις δηλώσεις του πέτυχε ένα νοκ ντάουν στον 1ο γύρο και στα μισα του 2ου ανάγκασε την αντίπαλη γωνία να “ρίξει” πετσέτα. Νίκη λοιπόν με εγκατάλειψη για τον ασταμάτητο Έλληνα.

Θεόφιλος ΚΟ Παροτσίδης
  • Robel Mengsteab (Rayo Sports) vs Δημήτρης Χιώτης (Καλλιδώνης)

Μεγάλη εμφάνιση από το Δημήτρη Χιώτη, ο οποίος στο τέλος του 1ου γύρου με ένα τρομερό ίσιο “κοίμισε” για δευτερόλεπτα τον Ολλανδό, ο οποίος κατάφερε να επανέλθει. Ο ασταμάτητος Χιώτης τον πήγαινε καροτσάκι από γωνία σε γωνία στον 2ο γύρο κι έτσι ήλθε μια εύκολη νίκη για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Δημήτρης Χιώτης
  • Guillaume Bradley Pinas (Team Pinas) vs Nίκος Τζώτζος (Τζώτζος)

Απίστευτος ο Νίκος Τζώτζος, απρόβλεπτος κι επικίνδυνος για τον αντίπαλό του. Με συνοπτικές διαδικασίες ο Νίκος τελείωσε τον αγώνα του μόλις στον 2ο γύρο με εγκατάλειψη του Ολλανδού. Είχε προηγηθεί ένα μέτρημα στον 1ο γύρο από ένα όβερχεντ, για να ακολουθήσουν 2 ακόμα μετρήματα στον 2ο γύρο, εκ των οποίων το ένα προήλθε από ένα εναέριο ανέσο που παρολίγον να “πετάξει” έξω από το ρινγκ τον Pinas. Και κάπου εκεί διαιτητής και ολλανδική γωνία διέκοψαν ταυτόχρονα τον αγώνα, για να έρθει μια ακόμα σπουδαία νίκη για τον “Εχετλαίο” στην επανεμφάνιση του σε ελληνικά ρινγκ μετά από 4 χρόνια.

Νίκος Τζώτζος
https://kick-boxing.apexsports.gr/2023/04/19/spartans-night-iii-sto-cosmote-tv-promo-video/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά