fbpx

Main card στο CW153 στο Δουβλίνο ο Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ 29/4 (promo vid)

Main card στο CW153 στο Δουβλίνο ο Μοχάμεντ Κιρ Αχμέτ 29/4 (promo vid)

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση δίνει το παρών ο αθλητής του Στέφανου Ελευθεριάδη ο Μοχάμεντ “The Tracian Gladiator” Κιρ Αχμέτ. Αυτή τη φορά θα είναι ο τρίτος κατά σειρά αγώνας στη main card του Cage Warriors 153 που πραγματοποιείται στο Δουβλίνο, αυτό το Σάββατο 29 Απριλίου και σηματοδοτεί την επιστροφή των Cage Warriors στην 3Arena του Δουβλίνου που κάθε φορά είναι sold out!

Αντίπαλος του στην κατηγορία των 72,5 κιλών (catchweight) ο Ιρλανδός Adam Shelley που θα αγωνίζεται εντός έδρας. Ο Μοχάμεντ μπαίνει με στο οκτάγωνο με κεκτημένη ταχύτητα καθώς αγωνίζεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες σε υψηλό επίπεδο, κατi που του προσδίδει εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Ο αντίπαλος του από την άλλη πλευρά έχει να αγωνιστεί από τον Νοέμβριο (αν τα στατιστικά του αληθεύουν)

Ο Προπονητής του Μοχάμεντ, Στέφανος Ελευθεριάδης από το “Talos Fight Club” με την ανακοίνωση του αγώνα έκανε δηλώσεις αφήνοντας και κάποιες αιχμές: “Ένα παιχνίδι ακόμα, σε μια από τις πραγματικά μεγαλύτερες Διοργανώσεις του κόσμου. Σε τρεις μήνες παίξαμε Vendetta Fight Nights, BRAVE Combat Federation, Cage Warriors. Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρης Παπακωνσταντίνου (Μοχου) για αυτό το παιχνίδι. Πάλι την χαλάσαμε στους Έλληνες ματσμέικερς. Losers with losers με ορίζοντα γειτονιάς. Εμείς στους στόχους μας. Σύντομα παιχνίδι ζώνης στο εξωτερικό για αθλητή μας. Ευχαριστούμε για την στήριξη.”

Το main event κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι καθώς είναι ένας μνημειώδης αγώνας ενοποίησης τίτλου welterweight μεταξύ του πρωταθλητή Rhys McKee και του “interim” πρωταθλητή Jim Wallhead θα είναι ο τίτλος της πολυαναμενόμενης επιστροφής των Cage Warriors. Σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες MMA του 2023, ένας μαχητής θα φύγει από το Δουβλίνο ως ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής στα 77κ. CW. Ο Rhys ‘Skeletor’ McKee (12-4-1) κέρδισε τον τίτλο τον Ιούνιο του 2022, μετά από έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τον Άγγλο Justin Burlinson, έναν αγώνα που ψηφίστηκε πρόσφατα ως «Fight of the Year» από τους οπαδούς του CW. Ο παίκτης των Ballymena διατήρησε το 100% ποσοστό νικών και τώρα θα αναζητά την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στα διάσημα “κίτρινα γάντια” μετά από μια θητεία στο UFC. Αντίπαλος στον McKee είναι ο θρύλος του βρετανικού MMA «Judo» Jim Wallhead (33-11), ο οποίος ολοκλήρωσε μια παραμυθένια επιστροφή στο CW το 2022, κατακτώντας τον ενδιάμεσο τίτλο δεκαεπτά χρόνια από το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την προώθηση.

YouTube video
https://mma.apexsports.gr/2023/02/22/umc-anakoinonei-synergasies-me-eksoteriko-kai-organosi-ypodomis-stin-ellada-gia-ta-machitika/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά