fbpx

Περίπατος για Ζενουνλλάρι και Κούζιλου, νίκη για Τριφύλλη, αδικήθηκε ο Πλέας, ήττα για Γκόκα

Περίπατος για Ζενουνλλάρι και Κούζιλου, νίκη για Τριφύλλη, αδικήθηκε ο Πλέας, ήττα για Γκόκα

Με τριπλή επιτυχία έκλεισε η σημερινή ημέρα για την ελληνική ομάδα. Στα μετάλλια ήδη Τριφύλλη, Κούζιλου και Ζενουνλλάρι.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Άννα Μαρία Τριφύλλη επικράτησε άνετα της Ιταλίδας Γκρασιέλα Σινίνα και πέρασε στις 4 καλύτερες στα 48 κιλά.

Η Παναγιώτα Κούζιλου αντιμετώπισε την Μαρία Τερέζα Σανίνο από την Ιταλία, δεν της άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της και πήρε τη νίκη με διακοπή 44 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα και μπήκε και αυτή στην 4αδα εξασφαλίζοντας ένα μετάλλιο.

Η Δανάη Ζενουνλλάρι μπήκε σα σίφουνας και μετά από μόλις 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα είχε πετύχει ήδη δύο μετρήματα επί της Άντα Βάσαρσιουκ από τη Μολδαβία και πήρε πανηγυρικά και ξεκούραστα τη νίκη, εξασφαλίζοντας παράλληλα με τη σειρά της το μετάλλιο.

Η Βασιλική Γκόκα στάθηκε επάξια απέναντι στην Μαρτίνα Κοκσκόντα από την Πολωνία, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει το καρέ των επιτυχιών για τις κοπέλες μας σήμερα και ηττήθηκε στα σημεία.

Το δύσκολο έργο που είχε ο Γιώργος Πλέας απέναντι στον Γάλλο Μοχάμεντ Αλί Τζεμάλ έγινε ακόμα δυσκολότερο, αφού είχε να ξεπεράσει και το εμπόδιο των κριτών, οι οποίοι με μια πλειοψηφική απόφαση ανέδειξαν νικητή τον Γάλλο, στερώντας από τον Πλέα το δικαίωμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά