fbpx

Νέες εγκαταστάσεις για του Μαχητές Ελευθερούπολης του Παναγιώτη Καρανικολή

Νέες εγκαταστάσεις για του Μαχητές Ελευθερούπολης του Παναγιώτη Καρανικολή

Στην τοποθεσία Ν. Συρράκο, 1 χλμ έξω από την Ελευθερούπολη στο δρόμο προς Σέρρες, βρίσκεται το νέο γυμναστήριο των Mαχητών Ελευθερούπολης του Παναγιώτη Καρανικολή. Εξοπλισμένο με δύο ρινγκ και χώρο για να στεγαστεί το νέο τμήμα του συλλόγου αυτό της άρσης βαρών, αλλά και να συνεχίσουν απρόσκοπτοι την προετοιμασία τους ο Στοφορίδης, η Σταυρίδου (που έχει το προ-ολυμπιακό τουρνουά) αλλά και οι άλλοι αθλητές του συλλόγου που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο

Ο Πρόεδρος Νότης Καρασάββας και ο αρχιπροπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Καρανικολής στην παρουσίαση του νέου χώρου υπογράμμισαν:

“Χθες υποδεχτήκαμε στο νέο μας αθλητικό χώρο, στον οποίο προπονείται το αγωνιστικό τμήμα του Α.Ο. Μαχητών Ελευθερούπολης και ο οποίος περιλαμβάνει ένα τμήμα της Άρσης Βαρών, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, που είναι αρωγός σ’ αυτή μας την προσπάθεια, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Παγγαίου κ. Ανδρέα Καλλινικίδη και την Ειδική Σύμβουλο Αθλητικών θεμάτων του Δήμου κ. Κατερίνα Δεληγιαννάκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Παγγαίου για την παραχώρηση του χώρου και ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Μποσμπότη, ο οποίος έχει προσφέρει μεγάλο έργο σε αθλητικό επίπεδο. Πρέπει επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι η Βιομηχανία Γάλακτος Παγγαίου Νικόλαος Μάρτος, ΕΤΕΚΑ Μικρόπουλος, Αρτοζαχαροπλαστεία Σκλαρή Ανδρέα, Σύγχρονα Μεταλλικά Κτίρια Παναγιώτης Αραμπατζής, Κουσίδης cars- Ταβέρνα Απόμερο, Stou Sarri- Γιάννης Σαρρής, Είδη Υγιεινής Τσιπουροπουλος, Lamb cafe, Gektis cars, Έπιπλα Αμαραντίδης, Studio Παπαευαγγέλου, Γυναικεία Ενδύματα MORENA, Αντωνιαδης Προδρομος ηλεκτρολογικό υλικό. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος και δυναμισμό! (Photo Tasos Patsidis)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά