fbpx

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ελλήνων πρωταθλητών, πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο Ριτζάκης, Τσαμαλίδης, Νανιτζανιάν!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ελλήνων πρωταθλητών, πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο Ριτζάκης, Τσαμαλίδης, Νανιτζανιάν!!

Ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας των Ελλήνων πρωταθλητών Τσαμαλίδη και Νανιτζανιάν στο Καζακστάν και ήδη οι αθλητές μας βρίσκονται στο Ουζμπεκιστάν, στην αποστολή που ενσωματώθηκε και ο Θοδωρής Ριτζάκης. Οι αθλητές μας είναι πανέτοιμοι για το Παγκόσμιο, το οποίο ξεκινά σήμερα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Αρτούρ Μικαελιάν, σε ανάρτησή του ευχήθηκε καλή επιτυχία στους 3 αθλητές μας και ευχαρίστησε την ομοσπονδία του Καζακστάν και προσωπικά τον Ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας, Μιρζαγάλι, για τη φιλοξενία.

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στο κάμπινγκ προετοιμασίας στο Καζακστάν με τη συμμετοχή των κρατών Καζακστάν, Αρμενίας, Τατζικιστάν, Αυστραλίας και Φιλιππίνων ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών στο Ουζμπεκιστάν. Όλα κύλησαν πολύ καλά και οι αθλητές μας είναι πανέτοιμοι για το παγκόσμιο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές του κάμπινγκ της ομοσπονδίας πυγμαχίας του Καζακστάν για την πρόσκληση συμμετοχής της εθνικής μας ομάδας στο κάμπινγκ και συγκεκριμένα στον ομοσπονδιακό προπονητή και φίλο μου, Μιρζαγάλι. Και εννοείται ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας και στον πρόεδρό της, Χάρη Μαριόλη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές μας Ριτζάκη Θοδωρή, Τσαμαλίδη Μιχάλη και Νανιτζανιάν Βαγκάν!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά