fbpx

Αποκλειστικά πλάνα από το ελίτ καμπ προετοιμασίας Φάρρελλ- Soro- Goulamirian στη Σιέρα Νεβάδα (vids)

Αποκλειστικά πλάνα από το ελίτ καμπ προετοιμασίας Φάρρελλ- Soro-  Goulamirian στη Σιέρα Νεβάδα (vids)

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το ελίτ καμπ προετοιμασίας του Γάλλου πυγμάχου Μισέλ Σόρο στην οροσειρά της Ισπανίας Σιέρα Νεβάδα, στο οποίο συμμετέχει ως σπάρινγκ πάρτνερ ο δικός μας Ροδίτης (και μισός Άγγλος) Αλέξανδρος Φάρρελλ. Οι εγκαταστάσεις του καμπ, οι συνθήκες αλλά και το τοπίο είναι εκπληκτικά και από μόνα τους σε ανεβάζουν επίπεδο.

YouTube video
YouTube video

Εδώ και 2 εβδομάδες ο Αλέξανδρος είναι ο σπάρινγκ πάρτνερ του Σόρo που στις 6 Μαίου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο πυγμάχο Magomed Kurbanov. Στο ίδιο καμπ συμμετέχει και ο κάτοχος της ζώνης cruiserweight WBA Arsen Goulamirian. Θυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Φάρρελλ είχε αγωνιστεί στις Κάννες με main event τον Arsen Goulamirian για την υπεράσπιση του τίτλου της WBA.

YouTube video
YouTube video

Για την ιστορία ο Michel Soro (35-3-2) είναι το νο2 στη WBA και ο αγώνας με τον νο5 WBA Magomed Kurbanov (24-0) θα είναι 10 γύροι και θα διεξαχθεί στην Αικατερινούπολη την 4η μεγαλύτερη Ρωσική πόλη στο κέντρο της χώρας. O Αλέξανδρος Φάρελλ, που έχει ξεκινήσει και μάθει πυγμαχία στην Ρόδο από τον Μπάμπη Στατίου, αποκόμισε τεράστια εμπειρία από το καμπ, με το μεγαλύτερο κέρδος στο πνευματικό και ψυχολογικό μέρος, δείχνοντας ξεκάθαρα τη θέληση του να μπει στα βαθιά και να γράψει τη δική του ιστορία.

YouTube video
https://boxing-epaggelmatiko.apexsports.gr/2023/04/02/aittitos-synechizei-o-aleks-farrell/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά