fbpx

Παγκόσμιο: Στα σημεία κρίθηκε o αγώνας της ψυχωμένης Αγαθαγγελίδου

Παγκόσμιο: Στα σημεία κρίθηκε o αγώνας της ψυχωμένης Αγαθαγγελίδου

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας που συμμετέχουν στο επετειακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IFMA που διεξάγεται στην Μπανγκόκ μεταξύ 3-10 Μαίου, με συμμετοχή 102 χωρών. Σήμερα ήταν η αγωνιστική έναρξη με τους πρώτους 81 αγώνες να διεξάγονται σε 3 ρινγκ, χαρακτηριστικό των γεμάτων κατηγοριών από κόσμο.

Ο Δήμος Ασημακόπουλος, πριν λίγο έκανε ποδαρικό με νίκη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας με νίκη στην κατηγορία Elite Ανδρών στα -67κιλά Ισπανό Javier Segura Saez.

Στη μάχη ακολούθησε η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου με αντίπαλο την Ρωσίδα Bella Durandina (20). Η Durandina είναι παλιά μας γνώριμη, καθώς είχε νικήσει την Αλεξάνδρα Χατζάκη στις 26 Μαρτίου κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό 2023 U23 στην Άγκυρα. Ο αγώνας της Δήμητρας ήταν στην κατηγορία Elite Γυναικών στα -48κιλά στο ρινγκ C.

Κρίθηκε στα σημεία ο αγώνας της, με τη νίκη να πηγαίνει στην Durandina. H Δήμητρα έκανε ένα πολύ καλό ματς και όσο πέρναγε η ώρα και οι γύροι, ανέβαινε ο ρυθμός της. Ειδικά στον 2ο και 3ο κοίταξε στα μάτια τη Ρωσίδα, το ισορρόπησε και σκόραρε πάρα πολλά σημεία. Στο κομμάτι της μάχης από κοντά η Δήμητρα ήταν πολύ καλή τεχνικά με γόνατα και αγκώνες να βρίσκουν στόχο. Η Ρωσίδα ήταν δυνατότερη σαν αθλήτρια και φάνηκε στην πυγμαχία της αυτό. Ήττα στις λεπτομέρειες, πολύ καλή εμφάνιση από Αγαθαγγελίδου που κοίταξε στα ίσια την αντίπαλό της.

Στη γωνία της ο Ομοσπονδιακός Αρτέμης Καραμολέγκος και ο αρχηγός αποστολής Γιώργος Περγιάλης που παρακινούσαν συνεχώς τη Δήμητρα να πιέσει, καθώς έβλεπαν ότι μπορούσε να το γυρίσει και να πάρει τον αγώνα.

https://muay-thai.apexsports.gr/2023/05/05/megali-niki-tou-asimakopoulou-prin-ligo-sto-pagkosmio-gia-tin-ethniki/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά