fbpx

Παγκόσμιο: Εντυπωσιακή νίκη με νοκ άουτ για Πέτρο Σάχο

Παγκόσμιο: Εντυπωσιακή νίκη με νοκ άουτ για Πέτρο Σάχο

Τρομερή εμφάνιση από τον νεαρό Πέτρο Σάχο στην U23 κατηγορία των -63,5 κιλών που ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντυπωσιακά. Αντίπαλος του ο αξιόμαχος Καζακστανός Alister Kakimov και πραγματικά ήταν αξιόμαχος ο Kakimov με όσα έδειξε στον 1ο γύρο, που πήγε όμως ομόφωνα στον Πέτρο με 10-9 κόκκινη γωνία.

Η Χαρακτηριστική κίνηση του διαιτητή που δείχνει που δέχτηκε το γόνατο ο Καζακστανός

Στον 2ο γύρο έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση ο πρωταθλητής του Γιώργου Γκιόκα, ξεκινώντας με ένα αριστερό γυριστό αγκώνα, δεξί γόνατο στα πλευρά, μερικά ίσια πυγμαχικά για ποικιλία και πάλι γόνατα… όλα αυτά ήταν καθαρά σημεία μέσα στα πρώτα 30”. Ο Καζακστανός λυγίζει, πέφτει και δεν ξανασηκώνεται.

Έχοντας τις αισθήσεις του, κομμένος στα δύο μετά τα γόνατα που δέχτηκε στο σώμα, τον κρατούσε και “παρηγορούσε” ο διαιτητής για την ασφάλεια του. Πέρασε η ώρα, μπήκε το φορείο, έβγαλε κάσκα ο Πέτρος, ακόμα να συνέλθει ο Kakimov. Μία παλληκαρήσια και εντυπωσιακή πρόκριση με καθαρόαιμο Μουάιτάι. Το 90% των χτυπημάτων που πέρασε ο Πέτρος ήταν αγκώνες, γόνατα και ανατροπές ενθουσιάζοντας τον Ταϊλανδό σχολιαστή.

άπειροι οι αγκώνες που δέχτηκε ο Καζακστανός

Στη γωνία του Πέτρου ήταν ο Ομοσπονδιακός Αρτέμης Καραμολέγκος και ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής Γιώργος Περγιάλης

ο διαιτητής περίμενε ώρα τον Καζακστανό να έρθει στο κέντρο του ρινγκ για το τυπικό της ανακήρυξης νικητή
Πέτρος Σάχο
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά