fbpx

Τεράστια νίκη από Πέτρο Σάχο, μπήκε στα μετάλλια στο Παγκόσμιο Μουάιτάι (vid αγώνα)

Τεράστια νίκη από Πέτρο Σάχο, μπήκε στα μετάλλια στο Παγκόσμιο Μουάιτάι (vid αγώνα)

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο με εντυπωσιακό τρόπο η προσπάθεια του Πέτρου Σάχο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι. Λέω προσπάθεια γιατί ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ, με τον αντίπαλό του τον Μογγόλο Jiaxing Li να μην μπαίνει στο 2ο γύρο και στην ουσία να εγκαταλείπει. Λίγο πριν στον 1ο γύρο είχε δεχτεί μερικά πολύ δυνατά πυγμαχικά χτυπήματα από τον Πέτρο προς το τέλος του γύρου, ενώ “επέζησε” από έναν αγκώνα που είχε δεχτεί στο κεφάλι λίγο πριν. O διαιτητής στο διάλειμμα πήγε να δει γιατί δεν σηκωνόταν ο Li από τη γωνία του ώστε να αγωνιστεί στον 2ο γύρο και αμέσως έκανε νόημα ότι υπάρχει εγκατάλειψη, με την γραμματεία να αναγγέλλει τον γύρο!

Στην απονομή ο Li έκανε τον κουτσό, προφανώς για να σώσει τα προσχήματα, με τον αθλητή του Γιώργου Γκιόκα να στήνει αυτί να ακούσει το αποτέλεσμα. Ο Πέτρος έχει μπει ήδη στα μετάλλια καθώς η κατηγορία του είχε 21 άτομα, ξεκίνησε τους αγώνες του με νίκη στους 16 και η σημερινή νίκη του στην 8άδα τον έβαλε στους 4 της κατηγορίας. Το αυριανό εμπόδιο για τον μεγάλο τελικό είναι ο αθλητής από τα Εμιράτα Ibrahim Bilal.

Ο Πέτρος Σάχο συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του για την Εθνική μας ομάδα, με ώριμο στυλ, δύναμη δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι νικητής. Να θυμίσουμε ότι είναι ο δεύτερος αγώνας για τον Πέτρο που δεν τελειώνει και μακάρι να πάνε όλοι έτσι!

YouTube video
https://muay-thai.apexsports.gr/2023/05/06/pagkosmio-niki-me-nok-aout-gia-petro-sacho/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά