fbpx

Παγκόσμιο Ντόχα: Πρόωρος και πικρός αποκλεισμός για Τελτσίδου και Τσελίδη

Παγκόσμιο Ντόχα: Πρόωρος και πικρός αποκλεισμός για Τελτσίδου και Τσελίδη

Η Ελισάβετ Τελτσίδου και ο Θοδωρής Τσελίδης δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν πέρα από τη φάση των 32 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο Τσελίδης κέρδισε την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον Βρετανό Τζαμάλ Πετγκρέιβ με βαζαάρι, στη συνέχεια όμως γνώρισε την ήτταν από τον Αζέρο Μουράντ Φατίγιεφ (Νο38 του κόσμου). Ο αντίπαλός του δεν μπόρεσε να περάσει κάποια τεχνική που του έδωσε το πάνω χέρι, ο Έλληνας τζουντόκα όμως έφτασε στην τρίτη παρατήρηση (σίντο) από τη διαιτησία και αυτομάτως ηττήθηκε με ίπον.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου από την άλλη δεν μπόρεσε στον πρώτο της αγώνα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βενεζολάνας Ελβισμάρ Ροντρίγκες, η οποία επικράτησε για τέταρτη φορά στις τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η ίδια αθλήτρια μάλιστα είχε αποκλείσει την Τελτσίδου στη φάση των 16 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 στη Βουδαπέστη. Στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2022 η Ροντρίγκες έθεσε την Τελτσίδου εκτός ημιτελικών στο γκραν σλαμ του Τόκιο και εκτός μεταλλίων στον αγώνα του ρεπεσάζ στο γκραν σλαμ Μπακού.

Η Ελληνίδα δεν ξεκίνησε καλά στον αγώνα με δύο παρατηρήσεις (σίντο), στη συνέχεια όμως και η αντίπαλή της δέχθηκε επίσης δύο σίντο. Στα τρία λεπτά του αγώνα όμως βρήκε την ευκαιρία της και πέρασε ίπον στην Ελληνίδα, σταματώντας την πορεία της στο παγκόσμιο παρότι βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά