fbpx

Εκπαιδευτικό Σχολείο Military Police Basic Course

Εκπαιδευτικό Σχολείο Military Police Basic Course

Η εταιρεία BEAR ARMS, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς THE DRCS World Headquarters και VPTS, διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σχολείο στη Μυτιλήνη, με τίτλο Military Police Basic Course.

Εκπαιδευτές του ανωτέρου προγράμματος είναι οι κύριοι Δημήτρης Μερτσιωτάκης και Ευθύμης Τουρτίδης. Ο κύριος Μερτσιωτάκης είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας,

Απόφοιτος Σχολής Πολέμου ΠΑ, Εκπαιδευτών & Επιτελών Αξιωματικών (NATO Standards), Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλικών ΕΟΠΠΕΠ /ΚΕΜΕΑ / Ε.Δ., Σ.Α., ΙΕΠΥΑ, Crisis & Strategic Security Management – Level 5 Studies / N.Y.C. & H.C.D.M.I., Εκπαιδευτής ΣΚ.Ο.Ε. και Ιδρυτής και Εκπαιδευτής του V.P.T.S. & DST.

Ο Ευθύμης Τουρτίδης είναι Απόστρατος Υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος με πολυετή εμπειρία σε Υπηρεσίες Ασφάλειας. Είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέχει τον τίτλο του ASP Instructor Trainer από την Αμερική. Είναι SET Breaching Instructor, Ιδρυτής και Αρχηγός Εκπαιδευτής του Εκπαιδευτικού Οργανισμού The DRCS World Headquarters. Έχει εκπαιδευτική εμπειρία σε Αστυνομικές και Στρατιωτικές Υπηρεσίες, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Λίβανος, Ανγκόλα, Ιράκ, Κουβέιτ, Πορτογαλία, Ταϊβάν, Ιαπωνία και σε πολλές άλλες χώρες και Υπηρεσίες ανά τον κόσμο.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Ιουνίου 2023, σε εγκαταστάσεις της εταιρείας BEAR ARMS και το πρόγραμμα περιλαμβάνει

– Βασικές Αρχές και Ασφαλή Χρήση Όπλων

– Τακτικές και Κινησιολογία με πιστόλι και τυφέκιο

– Βασικές Αρχές Μάχης Σώμα με Σώμα

– Τακτικές Άμυνας σε απειλές και επιθέσεις με μαχαίρι

– Χρήση Αστυνομικής Ράβδου

– Κατακράτηση και Χειροπέδηση υπόπτου

– Βοήθεια σε συνάδελφο.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία BEAR ARMS στο τηλέφωνο 6932520366 και στο Email [email protected].

YouTube Channel

https://www.youtube.com/channel/UC1NTZG7n1PGobWRcVAUIn_w

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά