fbpx

Διασυλλογικό Τουρνουά ΜΜΑ υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ.

Διασυλλογικό Τουρνουά ΜΜΑ υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ.

Στις 7 Μαίου πραγματοποιήθηκε διασυλλογικό τουρνουά μεικτών πολεμικών τεχνών στις εγκαταστάσεις της EFL Academy στο Περιστέρι Αττικής υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ.).

Ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. Δημητρίου Δημήτριος κύρηξε την έναρξη της ημερίδας, ανακοίνωσε δε την αποστολή μελών της εθνικής ομάδας ανδρών στις 10 Ιουνίου στην Κύπρο που θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα της Κυπριακής ομοσπονδίας, καθώς και την έναρξη δηλώσεων αθλητών των σωματείων μελών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανηλίκων της IMMAF που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Abu-Dhabi.

Στην ημερίδα έλαβαν μέρος 103 αθλητές κάθε ηλικίας (παν-παίδες, παίδες, κορασίδες, έφηβοι, γυναίκες, άνδρες) από 16 σωματεία από Αθήνα, Κόρινθο, Ρόδο.

Διαγωνίσθηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας IMMAF σε τρεις αγωνιστικούς χώρους, δύο παλαίστρες κι ένα κλουβί, ενώ τρεις γραμματείες και δέκα διαιτητές –κριτές ήταν υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή και ροή των αγώνων.

Πολυπληθέστερη σχολή ανηλίκων αθλητών η EFL Αγίας Βαρβάρας με προπονητή τον Φωτιάδη Παναγιώτη, ενώ ενηλίκων αθλητών η EFL Περιστερίου με προπονητές τους Μιχαηλίδη Αντρέα και Λασκαρίδη Χρήστο ενώ αξίζει να σημειωθεί η δεκαμελής συμμετοχή του Α.Σ. Ατραμίτης Ρόδου με προπονητή τον Αλαφάκη Χρήστο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά