fbpx

Λοματσένκο: “Η τελευταία μου ευκαιρία να πάρω όλες τις παγκόσμιες ζώνες”

Λοματσένκο: “Η τελευταία μου ευκαιρία να πάρω όλες τις παγκόσμιες ζώνες”

Ως έναν αγώνα ορόσημο στην καριέρα του χαρακτήρισε τη μάχη κόντρα στον Ντέβιν Χέινι ο Βασίλι Λοματσένκο. Ο 36χρονος Ουκρανός θα αντιμετωπίσει τον 24χρονο Αμερικανό στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου, διεκδικώντας τις ζώνες WBC, WBC, IBF, WBO και The Ring στα ελαφρά βάρη (-61.2κ.), κατανοώντας πως δύσκολα θα έχει ξανά στην καριέρα του την ευκαιρία να γίνει ταυτόχρονα κάτοχος όλων των παγκόσμιων τίτλων.

“Η προετοιμασία ήταν σκληρή, όπως πάντοτε. Υπήρχε όμως κίνητρο, μεγάλο κίνητρο για εμένα επειδή αυτή καταλαβαίνω πως είναι η τελευταία μου ευκαιρία να γίνω κάτοχος όλων των παγκόσμιων ζωνών. Για αυτό σε κάθε προπόνηση, κάθε ημέρα, πίεζα ξανά και ξανά. Απομένουν λίγες ημέρες ακόμη.

Ο Χέινι είναι ένας πολύ υψηλού επιπέδου πυγμάχος. Κατανοεί την πυγμαχία και ξέρει το πρέπει να κάνει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την έκταση των χεριών του, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια του και έχει αίσθηση της απόστασης. Ωστόσο, έχω μεγάλη πείρα σε αυτό σο σπορ, οπότε θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη και για εμένα”, ανέφερε ο Λοματσένκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά