fbpx

1ο Tiger & Dragon τουρνουά Sanda στο Ναύπλιο

1ο Tiger & Dragon τουρνουά Sanda στο Ναύπλιο

«Η Τίγρη και ο Δράκος συναντιούνται στο Ναύπλιο». Η ονομασία είναι συμβολική, εκμαιεύεται από την ιστορία του συστήματός του Choy Lee Fut. Ο μοναχός Shaolin, Choy Fook, «χάρισε» στον ιδρυτή του Choy Lee Fut, το ακόλουθο γνωμικό, που θα είναι πάντα επίκαιρο: «Ο Δράκος και η Τίγρης συναντήθηκαν στον ουρανό για να αναζωογονήσουν τις μεθόδους του Shaolin. Δίδαξε στους Μαθητές σου την ορθότητα, την δικαιοσύνη και την αλήθεια και άφησε την κάθε γενιά να πορεύεται και να δημιουργεί»

O εμπνευστής και διοργανωτής Θεόδωρος Λαμπάδας τονίζει… “αυτό το τουρνουά, είναι ένα νέο εγχείρημα. Σκοπός μας, να συμβάλουμε ώστε το Sanda να αποκτήσει τη θέση που του ανήκει στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Αυτό μπορεί να γίνει, με διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών. Έχοντας το ζήλο και την εμπειρία, εγγυούμαστε ένα τουρνουά αντάξιο της φήμης του Παλαμηδίου!

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε Lei Tai με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η διοργάνωση διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού, του Δήμου Ναυπλίεων και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σού Κουνγκ Φού. Θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου το Σάββατο 3 Ιουνίου με έναρξη 10:30

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά