fbpx

??? ??? ????????: Τα αποτελέσματα από το Λουτράκι 

??? ??? ????????: Τα αποτελέσματα από το Λουτράκι 

Του ανταποκριτή μας Βίκτωρα Ρέντη

Σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου στο ????????? στο Λουτράκι πραγματοποιήθηκαν αγώνες Επίλεκτων Αθλητών στα πλαίσια του ??? ??? ????????.

Πριν το κύριο γεγονός έγιναν 30 αγώνες novice ταυτόχρονα σε δύο ρινγκ, βάζοντας τους θεατές που κατέκλυσαν το χώρο στο κλίμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Οι αθλητές συμμετέχοντες ανεβάζουν τη βαθμολογία τους στα ελληνικά ???????? και συγκεντρώνουν βαθμούς από συμμετοχές και νίκες στα ??? ??? ??????? ??????, με στόχο την κατάκτηση του Eλληνικού Tίτλου και της ζώνης ??? (????? ???????? ???????), η οποία θα απονεμηθεί στην επίσημη διοργάνωση ???της χρονιάς τον Δεκέμβριο 2023.

Οι αγώνες, αναμενόμενο άλλωστε, ήταν υψηλού επιπέδου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με νικητή τον πρώτο αθλητή):

??????? ?????? ??,?? ?? – Βασίλης Κατσίγιαννης (Αργυρόπουλος) ?? Ildy Dervishi (Γκιόκας)

Ο Κατσίγιαννης, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη διαφορά ύψους από τον αντίπαλο του, είχε την υπέροχη από την αρχή, κερδίζοντας κι ένα μέτρημα στον 1ο γύρο, όταν ένα αριστερό γόνατο βρήκε στα πλευρά τον Ντερβίσι. Έτσι ήρθε και η ομόφωνη απόφαση και η νίκη για τον αθλητή του Νάσου Αργυρόπουλου.

????? ?????? ??,? ??

Άγγελος Σαρδής (Σενεκίδης) ?? Γιώργος Χάλαρης (Καραμολέγκος)

Νικητής με ομόφωνη απόφαση ο Σαρδής, ο οποίος είχε πολύ καλό timing, έκανε άμυνα ή αποφυγή κι απαντούσε αμέσως, ενώ όταν έκλεινε η απόσταση γινόταν πολύ επικίνδυνος με τους αγκώνες.

?????? ?????? ??,?? ??

Ηλίας Δευτεραίος (Σενεκίδης) ?? Ιωάννης Χαβελάς (Αργυρόπουλος)

Νικητής ο αθλητής του Σενεκίδη, άνευ αγώνα, μιας και ο Χαβελάς δεν προσήλθε και αφού είχε προηγηθεί επίσημη ζύγιση δόθηκε κανονικά αποτέλεσμα.  

Μεταξύ πρώτου και δεύτερου αγώνα ο Δήμος Ασημακόπουλος ανέβηκε στο ρινγκ για να εκτελέσει το Wai Kru, δεχόμενος τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Πολλά μπράβο αξίζουν και στους αφανείς ήρωες των αγώνων, τους διαιτητές- κριτές, τους ανθρώπους της Γραμματείας των αγώνων και φυσικά αυτών που συντονίζουν όλη τη διοργάνωση. Στο Λουτράκι αυτό το ρόλο, του συντονιστή, είχε ο Γιώργος Περγιάλης, στη Γραμματεία ήταν η Μαρία Καρκαλέμη και ο Συμεών Ταλαμπέκος. Κεντρικός διαιτητής ο Νικηφόρος Κυδωνάκης, με συμπαραστάτες του, ως κριτές, τους Γιώργο Μενεξιάδη, Αντώνη Μπακομήτρο και Χρήστο Λουκατάρη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά