fbpx

Greek Fights vol.5 ο επίλογος, δηλώσεις και photo gallery (pics)

Greek Fights vol.5 ο επίλογος, δηλώσεις και photo gallery (pics)

Οι εγχώριες διοργανώσεις, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικμπόξινγκ, ολοκληρώθηκαν χτες Κυριακή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την διοργάνωση Greek Fights, την 5η κατά σειρά, στο “The Core” και διοργανωτές τους Σώζο Παναγιώτη και Βασιλείου Μάνο. Καθόλη την διάρκεια των αγώνων όλοι οι συντελεστές (διοργανωτές, προπονητές, αθλητές, γιατρός, διαιτητές) συνεργάστηκαν άψογα, με αποτέλεσμα η ροή να είναι απρόσκοπτη και η ασφάλεια των αθλητών πάντα η προτεραιότητα.

Την ιατρική κάλυψη είχε ο Δημήτρης Μπακιρτζής και η ομάδα “Actionmed γιατροί εν δράσει” ενώ οι διαιτητές-κριτές ήταν οι: Κρικλάνη Λουΐζα, Μενιουράκος Ηλίας, Λυρίτης Παρασκευάς, Κατσιπόδης Νικόλαος, Ροδοπούλου Μιμή, Ζαχαρίου Χρήστος, Κανάκη Θωμαΐς, Νίκου Βάλια, Μαλλάς Γεώργιος, Πελεκάνος Αλέξανδρος, Xρήστου Αλέξης, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρακάκο.

Ο Παναγιώτης Σώζος δίνοντας για άλλη μία φορά το στίγμα της διοργάνωσης, μας δήλωσε: “Άλλο ένα greek fights τελείωσε. Ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συλλόγους που παραβρέθηκαν στην τελευταία διοργάνωση μας για αυτήν την σεζόν.

Η προσπάθεια μας μαζί με τους συναδέλφους προπονητές που στήριξαν την διοργάνωση όλη την χρονιά ήταν και παραμένει να προωθήσουμε το άθλημα μας, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον υγιή ανταγωνισμό και να δώσουμε στους αθλητές των συλλόγων μας την δυνατότητα να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομοσπονδία μας ΠΟΚ, το σώμα των διαιτητών κριτών και τον επικεφαλής κ. Θεοδωρακάκο για την πολύτιμη συνδρομή τους στο έργο μας. Απο Σεπτέμβριο όλοι μαζί στα Greek Fights και Greek Fights Pro Am σε μια νέα ακόμα πιο δημιουργική σεζόν”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά