fbpx

To K1 GP ανακοίνωσε Αγαθαγγελίδου για αγώνα στο Τόκυο 17/7

To K1 GP ανακοίνωσε Αγαθαγγελίδου για αγώνα στο Τόκυο 17/7

Η διοργάνωση θρύλος, που καθιέρωσε το μαχητικό αγωνιστικό στυλ του Κ1, που γαλούχησε και ενέπνευσε εκατομμύρια Κικμπόξερς σε όλο τον πλανήτη, και από τα ρινγκ της πέρασαν πραγματικά όλοι οι κορυφαίοι, ανακοίνωσε την κάρτα αγώνων για το event της Δευτέρας 17 Ιουλίου. Με μία μικρή, μάλλον τεράστια διαφορά.

Η επίσημη αφίσα της διοργάνωσης με το επετειακό logo των 30 ετών Κ1

Στην επίσημη λοιπόν Fight Card της διοργάνωσης σε αγώνα Super Fight θα αγωνιστεί η δικιά μας Δήμητρα Αγαθαγγελίδου. Αθλήτρια του Γιάννη Θεοφάνους και μέλος της Elite ομάδας του Fight Club Γαλατσίου. Μέλος επίσης της εθνικής μας ομάδας στο Μουάιτάι με πολλές διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις. Ο αγώνας κλείστηκε με την συνδρομή του συνήθης ύποπτου Στέλιου Πολίτη, που ανεβάζει τον πήχη όλο και ψιλότερα. Να σημειώσουμε ότι η Δήμητρα, με αυτό τον αγώνα, μπαίνει σε μικρό, κλειστό, κλαμπ κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, που έχουν αγωνιστεί στα Ιαπωνικά ρινγκ του Κ1.

Δήμητρα Αγαθαγγελίδου

Η Δήμητρα θα αγωνιστεί στην αγαπημένη της κατηγορία αυτή των 45κιλών, που της ταιριάζει καλύτερα, σε αγώνα 3 γύρων των 3′. Η διοργάνωση του Κ1 GP θα διεξαχθεί στο ιστορικό στάδιο του Σούμο Ryogoku Kokugikan (1985- ), χωρητικότητας 20.000 θέσεων που μεταξύ των άλλων έχει φιλοξενήσει και την Ολυμπιάδα της Πυγμαχίας το 2020. Η έναρξη είναι στις 11:00, τα Preliminary στις 11:30 και 12:30 ξεκινούν τα Main Match. Τα πιο φτηνά εισιτήρια κοστίζουν 45€ και τα “αυτοκρατορικά” 670€

το ιστορικό στάδιο του Σούμο Ryogoku Kokugikan (1985- ), χωρητικότητας 20.000 θέσεων
Η επίσημη αφίσα προώθησης του αγώνα
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά