fbpx

Στην Αιτωλοακαρνανία χτυπά για το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου η καρδιά της Πυγμαχίας- Δηλώσεις διοργανωτών

Στην Αιτωλοακαρνανία χτυπά για το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου η καρδιά της Πυγμαχίας- Δηλώσεις διοργανωτών

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου η καρδιά της πυγμαχίας χτυπά στην Αιτωλοακαρνανία. Πάνος Ντουμάζιος και Δημήτρης Ευαγγελίου διοργανώνουν το 2ο Τουρνουά Αιτωλοακαρνανίας, με γνώμονα να αναδείξουν το άθλημα της πυγμαχίας και με σκοπό να κάνουν ένα τουρνουά με διάρκεια κι όχι κομήτη. Με αυτό το σκεπτικό και φέτος συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους Αγρινίου και Αμφιλοχίας κι αναμένουν πάνω από 250 αθλητές.

Σάββατο πρωί στην Αμφιλοχία θα πραγματοποιηθούν προπονητικά σπάρινγκ και κατόπιν (στις 15:00) θα ξεκινήσουν οι αγώνες, 38 στο σύνολο.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου όλη η δράση μεταφέρεται στην πόλη του Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γήπεδο Αερογέφυρας Αγρινίου, όπου θα κλείσει το διήμερο με ακόμα 28 αγώνες (ώρα έναρξης στις 15:00).

Οι συντελεστές του τουρνουά, Δημήτρης Ευαγγελίου (προπονητής του Πυγμαχικού Συλλόγου Αγρινίου) και ο Πάνος Ντουμάζιος (ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πυγμαχικού Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας), ανάμεσα στις πυρετώδεις προετοιμασίες δήλωσαν:

Για ακόμη μια χρονιά είναι γεγονός! Πρωταθλητές και αθλητές της πυγμαχίας θα βρεθούν στην πόλη του Αγρινίου καθώς και στην πόλη της Αμφιλοχίας! Οι συμμετοχές είναι παρά πολλές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγρινίου και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κύριο Γιώργο Παπαναστασίου, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κύριο Χρήστο Ζαρκαβέλη για την αμέριστη στήριξη τους κάθε χρόνο, τον αντιδήμαρχο και μέλος του συλλόγου μας Πάνο Μαρνέζο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικά την Μαρία Σαλμά, τον Δήμο Αμφιλοχίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τον πρόεδρο Χάρη Μαριόλη, τους χορηγούς μας και φυσικά τον συνάδελφο και πολύ καλό φίλο Πάνο Ντουμάζιο, που είναι η ψυχή της διοργάνωσης”, είπε ο εκ του Αγρινίου Δημήτρης Ευαγγελίου, ενώ ο έτερος διοργανωτής, Πάνος Ντουμάζιος δήλωσε:

Στην τελική ευθεία για το 2o Kύπελλο Αιτωλοακαρνανίας, όπου ο αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το σύνολο των αθλητών αγγίζει τους 290 αθλητές και αθλήτριες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία από Αθήνα, Κρήτη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Άρτα, Αγρίνιο και Γρεβενά, συνολικά 25 στον αριθμό, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και την κυρία Μαρία Σαλμά για την πολύτιμη βοήθεια της, το δήμο Αμφιλοχίας, το δήμο Αγρινίου, τους χορηγούς μας, τον Πρόεδρο της ΕΟΠ κύριο Χάρη Μαριόλη, που είναι πάντα δίπλα μας και τέλος τον καλό μου φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Ευαγγελίου για την εξαιρετική συνεργασία. Τους περιμένουμε όλους το Σάββατο στο κλειστό στάδιο Αμφιλοχίας από τίς 10 το πρωί έως της 10 το βράδυ και την Κυριακή στο κλειστό στάδιο Αερογέφυρα Αγρινίου να απολαύσουν το μαγικό άθλημα της πυγμαχίας”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά