fbpx

Παρών το TKD στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την φωτογράφιση της Ολυμπιακής Επιτροπής

Παρών το TKD  στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την φωτογράφιση της Ολυμπιακής Επιτροπής

Περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες της ομάδας για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν στην Κρακοβία από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, συγκεντρώθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την τελική φωτογράφιση.

Από πλευράς ταεκβοντό το «παρών» έδωσαν οι Διονύσης Ραψομανίκης, Φαίδρα Καλτέκη, Νάσια Μητσοπούλου, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, Βιβή Ντεμογιάννη, Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου, Σωτήρης Μιχόπουλος και ο προπονητής της προολυμπιακής ομάδας Θοδωρής Ζηνέλης. Από τη φωτογράφιση απουσίαζαν οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Θένια Σαρβανάκη, Βασίλειος Θολιώτης και Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.

πολλά χαμόγελα και selfie με τον Σπύρο Καπράλο

Την #TeamHellas υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. «Θέλω να σας ευχαριστήσω που είσαστε σήμερα εδώ και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στους Αγώνες. Θέλουμε να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό, τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων και είμαι σίγουρος ότι θα φέρετε πολλές διακρίσεις στη χώρα μας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κι εγώ προσωπικά θα είμαστε στο πλευρό σας, σε ότι χρειαστείτε. Καλό ταξίδι.»

Η Ελλάδα θα πάρει μέρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» με 170 αθλητές και αθλήτριες. Θα συμμετάσχουν 48 χώρες της Ευρώπης με περίπου 7000 αθλητές και αθλήτριες σε 24 αθλήματα εκ των οποίων τα 19 θα δώσουν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Συγκεκριμένα 10 αθλήματα θα δώσουν 124 προκρίσεις και τα υπόλοιπα εννέα θα προσφέρουν βαθμούς στην Ολυμπιακή βαθμολογία. Επίσης για 12 αθλήματα οι Αγώνες θα έχουν τη μορφή Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά