fbpx

Ευρωπαϊκό πάλης U17: Στην 5η θέση ο Μουστόπουλος στα Τίρανα

Ευρωπαϊκό πάλης U17: Στην 5η θέση ο Μουστόπουλος στα Τίρανα

Την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Αβραάμ Μουστόπουλος στην κατηγορία των 71κ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17, που διεξάγεται στα Τίρανα της Αλβανίας.

Ο 16χρονος Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στον “μικρό” τελικό της Ελευθέρας και γνώρισε την ήττα από τον Τούρκο Φερχάτ Γιτζίτ με 6-1.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στα 55κ. της Ελληνορωμαϊκής, και την αντίστοιχη της Μαρίας Λούιζας Γκίκα, και ο Μουστόπουλος πρόσθεσε μία ακόμα καλή πορεία στο παλμαρέ της “γαλανόλευκης” αποστολής.

Θυμίζουμε, πως ο Μουστόπουλος ξεκίνησε τις προσπάθειές του στη διοργάνωση με νίκη επί του Βρετανού Τόμας Κοστέλο, ενώ στη συνέχεια επικράτησε με 8-1 του Ισραηλινού Ρεουβέν Ραμπίνσκι και πέρασε στα προημιτελικά.

Με νέα καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με τεχνική υπέροχη τον Τσέχο Οντρέι Κόσμανεκ και εξασφάλισε τη θέση του στη ζώνη των μεταλλίων. Εκεί αγωνίστηκε κόντρα στον Αστανόβιτς Καζάροφ που κατάγεται από τη Ρωσία, όμως δεν μπόρεσε να επικρατήσει.

Ηττήθηκε στα ρεπεσάζ ο Ψωμάς

Παράλληλα, και ο Φίλιππος Ψωμάς δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον “μικρό” τελικό των 60κ., καθώς ηττήθηκε από τον Γάλλο Αμπντουλάχ Νακάεφ με τεχνική υπεροχή. Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και προηγήθηκε 2-0, δεν κατάφερε στη συνέχεια να πάρει τη νίκη.

Στα 51κ. ο Αντώνης Λυκούδης έχασε από τον Ούγγρο Καρόλι Μπάραθ και έμεινε εκτός συνέχειας, ενώ στα 92κ. ο Νίκος Καραβάνος ηττήθηκε από τον Μπέντσε Βέρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά