fbpx

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας (photo gallery)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας (photo gallery)

Το 2o Τουρνουά Πυγμαχίας Αιτωλοακαρνανίας διοργανώθηκε από τους Δημήτρη Ευαγγελίου και Πάνο Ντουμάζιο, για δεύτερη φορά μετά τον περσινό Σεπτέμβριο, πάντα υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν επέδειξαν εξαιρετικές δεξιότητες, προσφέροντας στο κοινό συναρπαστικές στιγμές. Η πετυχημένη αυτή διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό στη Δυτική Ελλάδα, προσελκύοντας σπουδαίους αθλητές, από Ελλάδα και εξωτερικό. Περισσότεροι από 250 αθλητές από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρόν αυτό το διήμερο σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο, όπου συμμετείχαν σε προπονητικά σπάρινγκ και αγώνες (38 το Σάββατο και 28 την Κυριακή).

Ο Δημήτρης Ευαγγελίου, προπονητής του Πυγμαχικού Συλλόγου Αγρινίου, μας δήλωσε: “Άλλη μια σύμπραξη του ΠΣ Αγρινίου και του ΠΓΣ Αμφιλοχίας (προπονητής ο Πάνος Ντουμάζιος), άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση έλαβε τέλος. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους προετοιμασίας αλλά πάνω από όλα δικαιώνει τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας πρόσφεραν τη στήριξή τους. Άνθρωποι όπως ο κύριος Γιώργος Παπαναστασίου (Δήμαρχος Αγρινίου), ο κύριος Χρήστος Ζαρκαβέλης (αντιδήμαρχος Αθλητισμού δήμου Αγρινίου), ο αντιδήμαρχος και μέλος του συλλόγου μας Πάνος Μαρνέζος, η κυρία Μαρία Σαλμά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Αμφιλοχίας, και φυσικά η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και ο πρόεδρος της, Χάρης Μαριόλης και οι χορηγοί μας ήταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα και βοήθησαν έμπρακτα

Οι Σύλλογοι που πήραν μέρος στο τουρνουά (από Αθήνα, Κρήτη, Χίο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Άρτα, Αγρίνιο και Γρεβενά) είναι: ΠΣ Αγρινίου, Ευθύμαχος Χίου, Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών, ΑΣ Άρης, Βύρωνας, ΠΑΟΚ, Άγιος Δημήτριος, ΟΦΗ, Μίλωνας, Ευπάτωρ, Μαχητές Λεωνίδα, Πολυδάμας Άρτας, Ευ Ζην , Παναχαϊκη, Βλαντιμίρ, ΑΣ Φοίνιξ, Πρέβεζα, ΠΓΣ Αμφιλοχίας, Μαχητές Πάτρας, ΣΒΑ Ελευσίνας, ΑΠΣ Περάματος, Ηρακλής Αγρινίου, ΑΣ Κολοσσός, Πολυδεύκης, ΑΣΒΑ Τόφαλος και Ατλαντίδα.

Στην Αιτωλοακαρνανία χτυπά για το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου η καρδιά της Πυγμαχίας- Δηλώσεις διοργανωτών

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά