fbpx

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Εκτός συνέχειας οι Ραψομανίκης και Δημητρόπουλος στην Πολωνία

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Εκτός συνέχειας οι Ραψομανίκης και Δημητρόπουλος στην Πολωνία

Δεν κατάφεραν να περάσουν στα προημιτελικά των Ευρωπαϊκών Αγώνων οι Διονύσης Ραψομανίκης και Κώστας Δημητρόπουλος, καθώς ηττήθηκαν στη φάση των “16” και δε θα εκπροσωπήσουν περαιτέρω το ελληνικό ταε κβον ντο στην Πολωνία.

Στα -58κ., ο Διονύσης Ραψομανίκης αντιμετώπισε τον Ματίας Λομαρτίρε από την Ιταλία, και παρότι προηγήθηκε με 8-4 στον 1ο γύρο, λίγο πριν το τέλος του δέχθηκε χτύπημα στο σώμα και στο κεφάλι, και εν τέλει βρέθηκε πίσω με 9-8.

Στους επόμενους γύρους δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αν και κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ιταλό (από το 17-13 στο 17-17), όμως στο φινάλε δεν βρήκε τον πόντο που έψαχνε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Στα -54κ., ο Κώστας Δημητρόπουλος κοντραρίστηκε με τον Ισπανό Χιούγκο Αρίγιο Βάσκεθ. Στον 1ο γύρο ήταν πίσω με 6-5 στο σκορ, πέτυχε δύο χτυπήματα στο κεφάλι του αντιπάλου του και πήρε προβάδισμα 8-6, όμως δέχτηκε συνεχόμενες ποινές και έχασε με 10-8 στον γύρο.

Στον 2ο γύρο επικράτησε εύκολα με 6-0 και ο αγώνας για την πρόκριση στα προημιτελικά, πήγε στον 3ο και καθοριστικό γύρο, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα, έχοντας προβάδισμα 9-0 στο πρώτο λεπτό. Ο Δημητρόπουλος δεν ανέτρεψε την κατάσταση και ηττήθηκε

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά