fbpx

Άτυχος ο Μάριο Γκούσο στην Ιταλία, τραυματισμός του στέρησε τη νίκη

Άτυχος ο Μάριο Γκούσο στην Ιταλία, τραυματισμός του στέρησε τη νίκη

Ο Πρωταθλητής του Γιώργου Γκιόκα και της εθνικής μας ομάδας Μουάιται, Μάριος Γκούσο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αργά χτες το βράδυ. Συμμετείχε σε διοργάνωση της Ιταλικής Ομοσπονδίας, στην γραφική πόλη του Monteodorisio (επαρχία Chieti, περιοχή Abruzzo), στην κεντρική Ιταλία, στο ιστορικό κέντρο της πόλης μπροστά από τα τείχη του κάστρου του 13ου αιώνα που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της περιοχής.

στο χώρο των “αποδυτηρίων”

Με αντίπαλο στην 4άδα τον Ιταλό Ντιέγκο Φορνατσιάρι για τη διοργάνωση BORGO FIGHT 8, και με τον συναθλητή του Πέτρο Σάχο στη γωνία του, o Mάριος ξεκίνησε εξαιρετικά καλά τον αγώνα. Με σαφή υπεροχή, πολλά σημεία υπέρ του και ένα παραλίγο νοκ ντάουν που δεν δόθηκε εις βάρος του Ιταλού από ένα δεξί που δέχτηκε. Ο αγώνας ήταν Μουάιτάι και ένα χτύπημα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο Μάριος λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, από ένα γυριστό αγκώνα, κληρονόμησε ένα σκίσιμο στο φρύδι, με τον γιατρό να μην επιτρέπει στον Μάριο να συνεχίσει.

Ο τραυματισμός ήταν νωρίς στο παιχνίδι και οι κανονισμοί ξεκάθαροι. Άτυχη στιγμή για τον αθλητή του Savage Camp (ΑΣ Κεραυνός), που όλα έδειχναν ότι ήταν κοντά στη νίκη, με τον αγώνα του να ολοκληρώνεται στις 02:30 ξημερώματα Κυριακής 25/6

WAI KRU με φόντο τα ιστορικά τείχη της πόλης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά