fbpx

Εuropean Games: o Aσημακόπουλος έκανε την ιστορική αγωνιστική αρχή για το Μουάιται

Εuropean Games: o Aσημακόπουλος έκανε την ιστορική αγωνιστική αρχή για το Μουάιται

Ο Δήμος Ασημακόπουλος στους προημιτελικούς διασταυρώθηκε με τον Ουκρανό Igor Liubchenko (32ετών) με τον αγώνα να ολοκληρώνεται πριν από λίγο υπέρ του Ουκρανού. Ο Δήμος με σταθερή παρουσία σε όλα τα μεγάλα αγωνιστικά ραντεβού με την Εθνική ομάδα, έκανε έναν εξαιρετικό 1ο γύρο που προσωπικά θα τον έδινα Ελληνικό καθώς πέρασε ξεκάθαρα χτυπήματα με τα χέρια, κόντραρε στα ίσια, ενώ ο Ουκρανός κέρδιζε κάποια σημεία μέσα στην αναμπουμπούλα.

Στον 2ο γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε εντελώς διαφορετικός, σαν να μπήκε άλλος να παίξει, με τον Ουκρανό να μπαίνει πάρα πολύ δυνατά, να εκμεταλλεύεται τη διαφορά ύψους υπέρ του και να στριμώχνει τον Δήμο. Ο Δήμος ή λόγω τραυματισμού ή λόγω ψυχολογίας, περιορίστηκε σε ένα πιο παθητικό ρόλο με την πλάστιγγα να γέρνει προς την κόκκινη (Ουκρανική) γωνία. Ένα όρθιο μέτρημα ακριβώς με τη λήξη του γύρου, χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, καθώς ήταν δύσκολο να αλλάξει κάτι στον επόμενο γύρο.

Ο Ουκρανός αθλητής πάντως έμοιαζε να είναι σωματικά δύο κατηγορίες επάνω. Αυτό που μένει είναι ότι γράφτηκε ιστορία για το άθλημα, και άσχετα με το αποτέλεσμα, ο σημερινός αγώνας είναι ένα ακόμα γαλόνι για τον Ασημακόπουλο.

Στη γωνία του Έλληνα αθλητή βρίσκονταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θωμάς Ζυγόρης και ο πολύπειρος αρχηγός αποστολής Νάσος Αργυρόπουλος.

Η Ελληνική Σημαία πρώτη στη σειρά της παρουσίασης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά