fbpx

Τα επίσημα scorecards των Παπαδάτου, Τσαμαλίδη, Νανιτζανιάν

Τα επίσημα scorecards των Παπαδάτου, Τσαμαλίδη, Νανιτζανιάν

Μιχάλης Τσαμαλίδης, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Όλγα Παπαδάτου εχθές έδωσαν τους πρώτους αγώνες τους στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για τη φάση των 32.

Κι αν και Τσαμαλίδης και Νανιτζανιάν πέρασαν στη φάση των 16 με άνεση (κάτι που φαίνεται και στα επίσημα scorecards) δε συνέβη το ίδιο και με την Όλγα Παπαδάτου, η οποία μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κι ενώ επικράτησε και στους 3 γύρους της Michaela Walsh δεν της δόθηκε η νίκη, παρ όλη την υπεροχή και θέληση (και άξιζε βέβαια) για τη νίκη.

Ο Μιχάλης Τσαμαλίδης επικράτησε μεγάλη ευκολία του Arjan Iseni, κάτι που αποτυπώνεται και στο επίσημο φύλλο αγώνα. Ο Arjan που επέλεξε να αλλάξει “σημαία” για να έχει ελπίδες διάκρισης έπεσε πάνω στο “τρένο” Τσαμαλίδη και το όνειρό του έλαβε πρόωρα τέλος.

Η υπεροχή του Βαγγέλη Νανιτζανιάν ήταν συντριπτική παίρνοντας 4 νοκ ντάουν, με το τελευταίο καθοριστικό να έρχεται στον 3ο γύρο και το αποτέλεσμα να γράφει RSC στον 1:15 του τελευταίου γύρου. Ο Michel Erpelding από το Λουξεμβούργο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα (όσο διάρκεσε αυτός βέβαια) να σταθεί απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά