fbpx

Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακιρτζής, το πρώτο για το Μουαιτάι σε European Games

Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακιρτζής, το πρώτο για το Μουαιτάι σε European Games

O γεωπόνος από την Κομοτηνή έφτασε μια ανάσα από τον τελικό των -91 κιλών στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας .

Σε έναν αγώνα οριακό και για πολύ γερά νεύρα ο Κυριάκος Μπακιρτζής πήρε τον πρώτο γύρο απέναντι στον Ουκρανό Oleh Pryimachov, τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο ψυχωμένος Μπακιρτζής κόντραρε στα ίσια τον Ουκρανό και στους επόμενους δύο γύρους, μικρολεπτομέρειες όμως δυστυχώς του στέρησαν τη νίκη.

Όπως και να έχει ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες είναι τεράστια επιτυχία, πόσο μάλλον όταν επιτυγχάνεται μέσα από τεράστιες δυσκολίες προπόνησης. Κι αυτό γιατί ο Κυριάκος Μπακιρτζής, αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου από το 2020 (αφού είχε προηγηθεί μια πρώτη επαφή στη διοργάνωση του Αργυρόπουλου Αpocalypse το 2011) καθημερινά σχεδόν το τελευταίο διάστημα κάνει το ταξίδι Κομοτηνή – Ελευθερούπολη και γυμνάζεται με τον Γιάννη Στοφορίδη και τον Παναγιώτη Καρανικολή.

Ο Νάσος Αργυρόπουλος μετά τον αγώνα δήλωσε: “Παίξαμε στα ίσια απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή, πήραμε τον πρώτο γύρο και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Περήφανος για τον αθλητή μου και ακόμη πιο περήφανος που αποτελούμε μέρος της Εθνικής μας ομάδας και αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο απέναντι σε όλους. Το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες είναι από μόνο του μια μεγάλη επιτυχία”

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά