fbpx

Ευρωπαϊκό πάλης U20: Στην 5η θέση ο Χρυσίδης στην Ισπανία

Ευρωπαϊκό πάλης U20: Στην 5η θέση ο Χρυσίδης στην Ισπανία

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου έφτασε ο Αχχιλέας Χρυσίδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U20 στην Ισπανία, καθώς έχασε στο φινάλε του μικρού τελικού των 130κ. της Ελληνορωμαϊκής με 4-3 από τον Εσθνό Έρικ Πανκ, και πλασαρίστηκε στην 5η θέση.

Ο Έλληνας αθλητής της πάλης προηγήθηκε 3-0 και έδειχνε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμά του. Ο Εσθονός μείωσε σε 3-2, και μετά από challenge προηγήθηκε με 4-3.

Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί και το γεγονός πως ο Χρυσίδης αγωνίστηκε με σοβαρό τραυματισμό στο δάχτυλο, τον οποίο και αποκόμισε στις αρχές του μικρού τελικού, και μετά τον αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στα ρεπεσάζ ο Χατσατούροβ

Στα ρεπεσάρ των 82κ. της Ελληνορωμαϊκής θα αγωνιστεί ο Χρήστος Χατσατούροβ, που ηττήθηκε από τον Σουηδό Γιόχανσον, και επόμενος αντίπαλός του είναι ο Τσέχος Γίρι Γάντα. Αν κερδίσει και προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Μολδαβό Μιχάι Γκούτου, για μία θέση στον μικρό τελικό.

Πρεμιέρα για Παπαδοπούλου, Μπάρμπα και Χρυσικάκη

Ετοιμάζονται για τις πρεμιέρες τους στη διοργάνωση οι Ευδοξία Παπαδοπούλου, Νικολέτα Μπάρμπα και Ελένη Χρυσικάκη. Η πρώτη θα παίξει στα 55κ. κόντρα στην Γερμανίδα Ρεμπέκα Μάρτς για τα προκριματικά και η δεύτερη πέρασε απευθείας στα προημιτελικά των 68κ., και θα συναντήσει εκεί τη νικήτρια του ζευγαριού Μαρζίγια Σαντίγκοβα (Αζερμπαϊτζάν) – Εμίλια Γιακόβλιεβιτς (Σερβία).

Τέλος, η Χρυσικάκη θα κοντραριστεί με την Βερόνικα Νίκος (Ουγγαρία) στην κατηγορία των 76κ., και σε περίπτωση που προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Μαρία Ζένκινα (Ουκρανία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά