fbpx

Αποκλειστικές δηλώσεις και πλάνα από την επιστροφή της Εθνικής ομάδας Μουάιτάι (video)

Αποκλειστικές δηλώσεις και πλάνα από την επιστροφή της Εθνικής ομάδας Μουάιτάι (video)

Η Εθνική ομάδα του Μουάιτάι επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι 28/6 από την Κρακοβία, με τον “χάλκινο” Κυριάκο Μπακιρτζή, τη Χριστίνα Ζάμπουρα και το Δήμο Ασημακόπουλο, τους προπονητές της Εθνικής Νάσο Αργυρόπουλο, Θωμά Ζυγόρη, Έφη Ξυλούδη, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΟΜ Ιωάννη Παπαδόπουλο σε μια παρουσία η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη.

Οι πρωταγωνιστές αθλητές μίλησαν στην κάμερα, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Ιωάννης Παπαδόπουλος μας υποσχέθηκε ότι θα μας μιλήσει εφ’ όλης της ύλης πολύ σύντομα σε ειδική εκπομπή.

Ο Κυριάκος Μπακιρτζής, με το μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό, ο οποίος έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για το Μουάιτάι. “Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πέτυχα ένα από τα δύο νοκ άουτ σε όλη τη διοργάνωση και είμαι πολύ χαρούμενος”.

Ο Δήμος Ασημακόπουλος “Έδωσα τη μάχη μου, γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος αθλητής σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες με την ελληνική αποστολή”

Η Χριστίνα Ζάμπουρα μας είπε “Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε τόσο μεγάλη διοργάνωση και νιώθω πολύ ικανοποιημένη”

Ο Νάσος Αργυρόπουλος, ένας άνθρωπος συνυφασμένος με το άθλημα, είπε on camera “Το αποτέλεσμα πάντα είναι συμμετοχικό, για να έρθει ένα μετάλλιο έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι” για να κλείσει λέγοντας “Μας αρέσουν τα δύσκολα”

YouTube video

Εuropean Games: Αφηνιασμένος Μπακιρτζής μπήκε στα μετάλλια για το Μουαιτάι με νοκ άουτ

European Games Muaythai: Τι έκαναν αυτοί που μας απέκλεισαν; (vid απονομής)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά