fbpx

European Games Muaythai: Τι έκαναν αυτοί που μας απέκλεισαν; (vid απονομής)

European Games Muaythai: Τι έκαναν αυτοί που μας απέκλεισαν; (vid απονομής)

Στις μεγάλες διοργανώσεις και ισχύει για όλα τα αθλήματα αυτό, μεγάλο ρόλο παίζει και η τύχη που μεταφράζεται σε μια καλή κλήρωση. Το να διασταυρωθείς με κάποιον που στη συνέχεια παίρνει το χρυσό μετάλλιο δεν το λες και εύνοια της τύχης. Εμείς είχαμε 3 στα 3! Δηλαδή αυτοί οι οποίοι απέκλεισαν τους αθλητές μας, στη συνέχεια κατέκτησαν και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους!

Ο Ουκρανός LIUBCHENKO Igor νίκησε τον Δήμο Ασημακόπουλο στους 8. Στη συνέχεια στους 4 κέρδισε τον Σουηδό BYLANDER Sven Linus με 30-27 και προκρίθηκε στον τελικό. Εκεί επικράτησε με 29-28 του οικοδεσπότη Πολωνού SIEGERT Oskar και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -67 κιλών. Άτυπα 5ος ο Δήμος

Η Εσθονή GRENTS Astrid Johanna νίκησε την Χριστίνα Ζάμπουρα με 30-25 στη φάση των 8. Στην 4άδα επικράτησε της Πολωνής FILEC Dominika με 29-28 και μπήκε στον τελικό. Εκεί βρήκε την Τουρκάλα KOCAKUS Kubra και με το καθαρό 30-27 πήρε το χρυσό μετάλλιο. Άτυπα 5η και η Χριστίνα

Ο Ουκρανός PRYIMACHOV Oleh νίκησε δύσκολα με 28-29 τον Κυριάκο Μπακιρτζή στους αγώνες της 4άδας. Ο Κυριάκος πήρε τον πρώτο γύρο αλλά η μεγάλη διαφορά κιλών υπέρ του Ουκρανού έπαιξε το ρόλο της και χάθηκαν οι επόμενοι γύροι οριακά. Την ημέρα του αγώνα ο Μπακιρτζής ζυγίστηκε 86 κιλά, ενώ ο αντίπαλος του για να πιάσει το όριο των 91 “έκοψε” 6 κιλά από το βάρος του. Στον τελικό κέρδισε εύκολα τον Ιταλό PELLEGRINO Enrico με 30-27, ενώ ο Κυριάκος έφερε το πρώτο μετάλλιο για το Μουάιτάι, γράφοντας ιστορία. Να θυμίσουμε ότι με συνοπτικές διαδικασίες (ΚΟ στον 1ο γύρο ο Κυριάκος είχε μπει στην 4άδα). Μια κουβέντα ακόμα για τον Ουκρανό PRYIMACHOV, οι μοναδικές νίκες με νοκ άουτ που σημειώθηκαν στην διοργάνωση ήταν δύο, του δικού μας Μπακιρτζή και του Ιταλού Pellegrino, που απέκλεισε ο Ουκρανός Oleh.

Ο Κυριάκος Μπακιρτζής στο βάθρο της κατηγορίας των -91κιλών

(Στην κεντρική φωτογραφία τα μέλη της Εθνικής μας αποστολής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ?.?.?.?. International Federation of Muaythai Associations, Stephan Fox)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά