fbpx

Ring of War: Ριτζάκης εναντίον Μανουηλίδη, ο παλιός με τον νέο!!

Ring of War: Ριτζάκης εναντίον Μανουηλίδη, ο παλιός με τον νέο!!

Ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους αγώνες στο πρωτοεμφανιζόμενο Ring of War, την πρώτη διοργάνωση Bareknuckle “Χωρίς γάντια”  στη χώρα είναι αυτός του Θοδωρή Ριτζάκη με τον Γιάννη Μανουηλίδη, η αναμέτρηση του παλιού με τον νέο. 

Δυο πυγμάχοι με τη δική τους ιστορία στο άθλημα, με διακρίσεις και με διαρκή παρουσία τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ο «παλιός» Ριτζάκης με άπειρους ερασιτεχνικούς αγώνες και πιο πρόσφατο αυτόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον περασμένο Μάιο, τον περίφημο «Αυτή την ήττα δεν μπορώ να την χωνέψω με τίποτα», ένας Ριτζάκης που αγωνίστηκε κι επαγγελματικά στο τελευταίο Scorpion Boxing Prive «…εκεί που η εμπειρία νίκησε 2 κατηγορίες…» θα αναμετρηθεί με τον «νέο» Γιάννη Μανουηλίδη. Τον πρωταθλητή Ελλάδας σε πυγμαχία και κικ μπόξινγκ, επαγγελματία πυγμάχο πλέον με ήδη 5 αγώνες, που προέρχεται από τη νίκη με νοκ άουτ επί του Portales τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Ο αθλητής του Phoenix Boxing Club, με προπονητή τον Στέφανο Φιλιμιάνοβ εναντίον του αθλητή του ΑΣ Μέγας Αλεξανδρος Μαγούλας με προπονητή τον Κώστα Χαζαρίδη στο ρινγκ στις 9 Ιουλίου, στα 66,5 κιλά, λίγο κάτω από τα αγωνιστικά κιλά του Ριτζάκη, λίγο πάνω από τα αγωνιστικά κιλά του Μανουηλίδη θα αγωνιστούν για τον τίτλο της διοργάνωσης, σε αγώνα διαρκείας 6 γύρων, φυσικά με γάντια

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά