fbpx

Συνεχίζει την προέλαση με νίκες ο Τσαμποδήμος στα European Games Kickboxing, διεκδικεί αύριο το Χρυσό! (pics)

Συνεχίζει την προέλαση με νίκες ο Τσαμποδήμος στα European Games Kickboxing, διεκδικεί αύριο το Χρυσό! (pics)

Άνετη επικράτηση για τον αθλητή του Σπύρου Καραπάνου, Γεώργιο Λεοβάρη Τσαμποδήμο απέναντι στον Γερμανό Viczian Roland στον ημιτελικό του Men’s Point Fighting στη κατηγορία των -63kg.

Φύγαμε για τελικο!

Από τον πρώτο γύρο ο Τσαμποδήμος ήξερε καλά τι πρέπει να κάνει και δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Γερμανό. Με αρκετά ζωηρό παιχνίδι και αρκετά δίποντα από σημεία με τα πόδια στο κεφάλι του αντιπάλου, ο γύρος τον βρήκε μπροστά με 8-5.

Νίκος Μέμμος καθοδηγώντας τον Τσαμποδήμο

Στο δεύτερο γύρο και έχοντας πάρει τον αέρα του Γερμανού, ο αθλητής της εθνικής μας ομάδας συνέχισε τον καταιγιστικό του ρυθμό, χτίζοντας μεγάλη διαφορά, με τη λήξη του γύρου να τον βρίσκει μπροστά με double score (18-9).

Στο τρίτο γύρο ο Τσαμποδήμος είχε μόνο ένα στόχο. Τον πόντο. Ήταν και αυτό που του φώναζε ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μέμμος από τη γωνία. Πηγαίνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους αυτομάτως ο αγώνας ήταν δικός του και το όνειρο για το χρυσό ευρωπαϊκό Ολυμπιακό μετάλλιο ακόμα πιο κοντά. Και το έκανε. Πήρε τον πόντο μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα του γύρου, πήρε τον ημιτελικό με σκορ 19-9 και αύριο θα διεκδικήσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του Kickboxing στα Ολυμπιακά σαλόνια 

To τελευταίο αυριανό εμπόδιο για το Χρυσό
Τα σκορ των δυο ημιτελικών, με τους νικητές Τσαμποδήμο και Lanzilao να συγκρούονται αύριο
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά