fbpx

Μιά ανάσα έφτασε απ’ το Χρυσό ο Τσαμποδήμος στα European Games Kickboxing

Μιά ανάσα έφτασε απ’ το Χρυσό ο Τσαμποδήμος στα European Games Kickboxing

To να στενοχωριέσαι γιατί έχασες το Χρυσό μετάλλιο στον τελικό των European Games Kickboxing αποτελεί από μόνο του μια τεράστια επιτυχία. Η αλήθεια είναι ο Γιώργος Λεωβάρης Τσαμποδήμος έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από το Χρυσό, με το Αργυρό μετάλλιο βέβαια να αποτελεί μια ανεπανάληπτη και ιστορική επιτυχία για το άθλημα και επιβράβευση για τις προσπάθειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Νίκος Μέμμος και Γιώργος Λεωβάρης Τσαμποδήμος

Στο τελικό της κατηγορίας Ανδρών στο Point Fighting στα -63κιλα με αντίπαλο τον Ιταλό Gabriele Lanzilao ο Γιώργος ξεκίνησε κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Προηγήθηκε στον 1ο γύρο με 4-0 μετά από ένα εντυπωσιακό διπλό πόντο με πόδι στο κεφάλι και μετά από δύο χτυπήματα με χέρια στο σώμα. Τα πόδια του Γιώργου σκέπαζαν τον ουρανό και ο Ιταλός αναγκάστηκε να παίξει πιο πονηρά και να ροκανίζει την διαφορά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τα χέρια με χτυπήματα στο σώμα.

Tσαμποδήμος (κόκκινα) με την “αεροπορία” σε δράση

Στον 2ο γύρο το σκορ γράφει 2-5 υπέρ του Ιταλού με τον Τσαμποδήμο να προηγείται με το εύθραστο 6-5 συνολικά. Στον 3ο και δραματικό γύρο το σκορ πάει στο 7-7 με τελικό το 8-11 υπέρ της μπλε Ιταλικής γωνίας.

Το αργυρό μετάλλιο του Τσαμποδήμου ήταν το τελευταίο για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που ολοκληρώνονται με την Τελετή Λήξης το βράδυ της Κυριακής. Με το μετάλλιο του Γιώργου, η Team Hellas έχει φτάσει τα 17, με δύο χρυσά, πέντε αργυρά και 10 χάλκινα.

Αναλυτικά το “κλαδί” της κατηγορίας
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά