fbpx

Ο Alistair Overeem κρεμάει τα γάντια του

Ο Alistair Overeem κρεμάει τα γάντια του

Ο Alistair Overeem ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα γάντια του, δίνοντας βάρος στην υγεία του πλέον.  

Ο θρύλος των μαχητικών αθλημάτων, γνωστός για τις επιτυχημένη πορεία του σε UFC, K-1 και Strikeforce, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την αποχώρησή του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη Lovin Dubai το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Overeem, 43 ετών, εμφανίστηκε στην εκπομπή μιλώντας κυρίως για τις αλλαγές στη διατροφή του και την αλλαγή στο σώμα του, αλλά φρόντισε να αναφέρει ότι η αγωνιστική καριέρα του έχει τελειώσει.

Αυτό στην πραγματικότητα συνδέεται με αυτό που θέλω να κάνω, γιατί στην πραγματικότητα απλώς αποφάσισα να σταματήσω να αγωνίζομαι”, είπε ο Overeem. 

«Πέρασαν 25 χρόνια, σωστά; Θα κάνουμε άλλα ωραία πράγματα τώρα», πρόσθεσε ο Overeem.

Ο Overeem έχει αγωνιστεί σποραδικά από την τελευταία του εμφάνιση στο UFC τον Φεβρουάριο του 2021, μια ήττα στο δεύτερο γύρο με TKO από τον Alexander Volkov. Ο Ολλανδός αστέρας επέστρεψε στον κόσμο του kickboxing όπου είχε κερδίσει στο παρελθόν αρκετούς τίτλους και τελικά αγωνίστηκε  με τον Badr Hari για άλλη μια φορά στο Glory τον περασμένο Οκτώβριο.

Αν και ο Overeem κέρδισε τον αγώνα της τριλογίας με τον Hari, το αποτέλεσμα άλλαξε  αργότερα σε no contest όταν ο Overeem βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε για ένα έτος.

Σε μια καριέρα που χρονολογείται από το 1999, ο Overeem πέτυχε  πολλές διακρίσεις στο MMA και το kickboxing, αγωνιζόμενος για τον τίτλο βαρέων βαρών UFC το 2016, κερδίζοντας πρωταθλήματα με την Strikeforce και K-1, αγωνιζόμενος  επίσης με το θρυλικό PRIDE.

Όπως τον γνώρισα πριν αρκετά χρόνια, όταν βρισκόταν στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Δημήτρη Γλετζάκου
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά