fbpx

Τίτλοι IMC στην Αγγλία για Μουζακίτη και Καλογιαννίδη

Τίτλοι IMC στην Αγγλία για Μουζακίτη και Καλογιαννίδη

Ο Γιώργος Μουζακίτης από το Λήμινγκτον αγωνίζεται για τον παγκόσμιο τίτλο του International Muaythai Council (IMC) στη γενέτειρά του στις 15 Ιουλίου. Ο αγώνας είναι ο πρώτος παγκόσμιου τίτλου του αθλήματος που θα διεξαχθεί στο Leamington (κοντά στο Μπέρμινχαμ) με τη δράση να εκτυλίσσεται στο Royal Spa Center το Σάββατο 15 Ιουλίου, με τη διοργάνωση να έχει τίτλο “NakMuay Fight Series”

Ο Μουζακίτης (28-2), είναι δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης και θα αγωνιστεί με τον Σλοβάκο Λούκας Μάντινετς για τον τίτλο σούπερ ελαφρών βαρών (63,5 κιλά). Ο Mandinec κατέχει τις ευρωπαϊκές και διηπειρωτικές ζώνες WMC και έχει κερδίσει εννέα από τους τελευταίους 10 αγώνες του.

Το co-main event φέρνει αντιμέτωπους τον Haris Moghal εναντίον του Nathaniel Καλογιαννίδης για τον εθνικό τίτλο του IMC, ενώ η αήττητη Hollie Bowness αντιμετωπίζει τη Viktorie Bulinova της Σλοβακίας.

Πέντε άλλοι τοπικοί υποψήφιοι, οι Myles Μουζακίτης, Taren Aujla και Mason Davies (όλοι Leamington) και Oli Milner και Killian Cable (από το διπλανό Warwick), θα αγωνιστούν στο undercard. Και οι πέντε μαχητές προπονούνται στο Aces Gym στο Leamington υπό την καθοδήγηση του Sam Mouzakitis και του Luke Dewsbery.

Promoter: Sam Mouzakitis

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00 με τον πρώτο αγώνα να ξεκινά στις 16:00.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά