fbpx

Ευρωπαϊκό Πάλης U15: Για το χάλκινο μετάλλιο Καραβάνου και Ιωσηφίδου

Ευρωπαϊκό Πάλης U15: Για το χάλκινο μετάλλιο Καραβάνου και Ιωσηφίδου

Με την Βασιλική Καραβάνου και την Βερονίκη Ιωσηφίδου να φτάνουν στους “μικρούς” τελικούς ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (6/7) η 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U15, που διεξάγεται στο Καποσβάρ της Ουγγαρίας.

Η Καραβάνου αγωνίστηκε στα 62 κιλά και ξεκίνησε την πορεία της με δύο επιβλητικές εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες απέναντι στην Ίβα Ντράγκοβιτς από τη Σερβία και την Εγιλούλ Ιλμπάς από την Τουρκία. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Ζαλίνα Τότροβα που κατάγεται από τη Ρωσία και πάλεψε για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Η Τότροβα προηγήθηκε 4-0 με την Καραβάνου να μειώνει σε 4-2. Στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει τους πόντους της νίκης, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στον αγώνα με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο η Καραβάνου θα αντιμετωπίσει την Τζουλιάνα Καταντζάρο από την Ιταλία, η οποία κέρδισε την Ιωάννα Ξενίδου στα προκριματικά.

Στα 54 κιλά η Ιωσηφίδου είχε επίσης δύο «καθαρές» νίκες μέχρι να φτάσει στον ημιτελικό. Η Ελληνίδα ξεπέρασε τα εμπόδια της Κάρολ Τάμσον από την Εσθόνια και της Ρενάτα Σκουράυταβα που κατάγεται από τη Ρωσία και έφτασε στη ζώνη των μεταλλίων. Εκεί αντιμετώπισε την Μαργκαρίτα Ιαρίγκινα που κατάγεται από τη Ρωσία και γνώρισε την ήττα με αποτέλεσμα να βρεθεί στον «μικρό» τελικό.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο περιμένει να μάθει την αντίπαλό της που θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάρτα Μανκόφσκα από την Πολωνία και την Βαλέρια Φλοτσέα από την Ρουμανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά