fbpx

Απονομή πτυχίων Σχολής Προπονητών Γουσού Κουνγκ Φου Γ’ κατηγορίας ΓΓΑ (photos)

Απονομή πτυχίων Σχολής Προπονητών Γουσού Κουνγκ Φου Γ’ κατηγορίας ΓΓΑ (photos)

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου έγινε στο κτήμα “Ορεινό” η εκδήλωση για την απονομή των πτυχίων στους επιτυχόντες προπονητές και προπονήτριες της σχολής προπονητών Γουσού Κουνγκ Φου Γ’ κατηγορίας που ίδρυσε η Γ.Γ.Α.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας κύριος Antony Goh, από την πρεσβεία της Κίνας η κυρία Wang Ying πολιτιστική ακόλουθος που εκπροσώπησε τον πρέσβη, κύριο Xiao Jun Zheng, από την Περιφέρεια Αττικής ο κύριος Δαμάσκος Δημήτρης και η κυρία Πίσπα Γεωργία ειδική σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής, από την Γ. Γ. Α. η κυρία Κορμικιάρη Στέλλα πρόεδρος της επιτροπής της σχολής προπονητών και ο κύριος Τζαβάρας Κωνσταντίνος υπεύθυνος υγρού στίβου και βαρέων αθλημάτων, ο διευθυντής της σχολής κύριος Γαργαλιάνος Δημήτρης και ο κύριος Καραπάνος Σπύρος υπεύθυνος της σχολής προπονητών εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου.

Από την Ομοσπονδία ο πρόεδρος κύριος Παπαχρηστος Χρήστος, ο Γενικός γραμματέας κύριος Λεονταρής Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος κύριος Ελευθερίου Κυριάκος, η Ειδική γραμματέας κυρία Παλιού Θεοδώρα, τα μέλη του Δ. Σ. κυρία Κουντούρη Ανδρομάχη και η κυρία Δασοπούλου Κατερίνα.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας καλωσορίζοντας όλες και όλους τους καλεσμένους δηλώνοντας εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ σε αυτή τη γιορτή αποφοίτησης των προπονητριών και προπονητών Γ΄ κατηγορίας της σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α. για το άθλημα του Wushu kung fu.

Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία που απαιτούσε πολύ προσπάθεια και κόπο τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο φτάσαμε στο τέλος της υπέροχης αυτής διαδρομής. Σήμερα με την απονομή των πτυχίων ολοκληρώνεται ο κύκλος αυτός.

Ευχαριστώ από καρδίας τις νέες προπονήτριες και τους νέους προπονητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια της σχολής προπονητών, σας ευχαριστώ που έμπρακτά δείχνεται την στήριξή σας στην Ομοσπονδία μας και με την παρουσία σας σήμερα εδώ. Σας καλωσορίζω στην οικογένεια της Ομοσπονδίας μας με νέο ρόλο πια και ευελπιστώ η άψογη συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους τις νέες προπονήτριες και τους νέους προπονητές. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλες και σε όλους σας από το πόστο πια του προπονητή.”

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λόγους από τους επισήμους, και με την απονομή των πτυχίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά