fbpx

The Legend Summer Camp: Σε εξέλιξη το καλοκαιρινό Camp του Νίκου Μέμμου

The Legend Summer Camp: Σε εξέλιξη το καλοκαιρινό Camp του Νίκου Μέμμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το καλοκαιρινό Camp του Νίκου Μέμμου, “The Legend Summer Camp” που ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου. Το Camp λαμβάνει χώρα στο καταπληκτικό 5 αστέρων ξενοδοχείο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα και σε συνδυασμό με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μπορούμε να κάνουμε λόγο για ένα από τα top επιπέδου Summer Camps του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά τα στυλ του Tatami στο Kickboxing.

Το πρόγραμμα του camp περιλαμβάνει 3 προπονήσεις ημερησίως με τεχνικές, ενδυνάμωση, sparring καθως και tag team και team events χωρισμένα ανά κατηγορίες ηλικιών.

Προπονητές και διακεκριμένοι αθλητές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kickboxing W.A.K.O. όπως ο Νορβηγός Morten Spissou, ο Ιταλός Roberto Capogna, ο Ουκρανός Sahyun Oleg Solovey, ο Ούγγρος Krisztian Jaroszkievicz, οι Σκοτσέζοι Natasha & Kevin Patrick Baldwin, ο Βέλγος Marc de Block καθώς και ο Βούλγαρος Borislav Radulov, η Βελγίδα Evelyn Neyens, η Ιταλίδα Federica Trovalusci, ο Γερμανός Nick Kellermann, ο Ιταλός Federico Bramati, ο Βρετανός Jack Buckley, η Σλοβένα Tina Baloh, ο Αυστριακός Noel Salzburger, ο Ούγγρος Balint Martin και φυσικά ο Έλληνας και οικοδεσπότης του camp Νίκος Μέμμος, με τους Ελληνες αθλητές Παπαδόπουλο Πρόδρομο, Τσαμποδήμο Γιώργο, Δαμία Κωνσταντίνο, Γαλανομάτη Μαριέττα και Ζάγαρη Μανώλη συμμετέχουν στις προπονήσεις εκτοξεύοντας το επίπεδο στα ύψη.

Το Camp αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου καθώς την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, ξεκινάει το τριήμερο (14-15-16 Ιουλίου) “The Legend Summer Camp” για τα στυλ του Ring με προετοιμασία της εθνικής ομάδας, με τους προπονητές Γιώργο Χαλκίδη, Μπάμπη Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και Νίκο Μέμμο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά