fbpx

Μήνυμα επιστροφής στα ρινγκ από τον Τεόφιμο Λόπες! (vid)

Μήνυμα επιστροφής στα ρινγκ από τον Τεόφιμο Λόπες! (vid)

Μάλλον θα αποδειχθεί προσωρινή η απόσυρση του Τεόφιμο Λόπες από τα ρινγκ. Ο 26χρονος Αμερικανός είχε ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του τον Ιούνιο, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του επί του Τζος Τέιλορ και τη διατήρηση της ζώνης WBO στα ελαφρά ημιμεσαία βάρη (-63.5κ.). Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τη ζώνη του στην WBO, καθώς δεν έχει πρόθεση να αγωνιστεί ξανά για να την υπερασπιστεί.

Την περασμένη Τρίτη όμως ο Λόπες, που ακόμη δεν είχε επιστρέψει τη ζώνη, έλαβε ειδοποίηση από την WBO να απαντήσει εγγράφως εντός 24 ωρών για το εάν θα το πράξει αυτό ή όχι. Η… έμμεση αλλά σαφής απάντηση του Αμερικανού δόθηκε με ένα gif στον λογαριασμό του στο Twitter.

Πρόκειται για σκηνή από την ταινία “Ο Λύκος Της Wall Street” όπου ο χαρακτήρας Τζον Μπέλφορτ (τον οποίο υποδύεται ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) απαντά στο ερώτημα για το εάν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του. Η απάντησή του ήταν “No f*cking way” (“Σε καμία περίπτωση”). Ουσιαστικά αυτή αυτή ήταν η άρνηση επιστροφής της ζώνης, υπονοώντας την επαναφορά του Λόπες στη δράση.

Με αυτόν τον τρόπο ο Λόπες επιχειρεί να δρομολογήσει μία μάχη με τον Ντέβιν Χέινι για την υπεράσπιση της WBO ζώνης. Ουσιαστικά ο Λόπες θεωρεί πως έτσι απέτρεψε τον προγραμματισμό ενός αγώνα ανάμεσα στον Χέινι και τον Άρνολντ Μπαρμπόζα, όπου έπαθλο θα ήταν η άνευ κατόχου ζώνη του (εφόσον την επέστρεφε). Πάντως, ακόμη και αυτό δεν ήταν δεδομένο και αφού ο Λόπες ουσιαστικά γνωστοποίησε πως θα επιστρέψει στα ρινγκ, αναμένεται να μάθουμε σύντομα ποιον θα κρίνει ως Νο1 διεκδικητή του τίτλου η WBO.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά