fbpx

Καμπόσος για το come back με Hughes στην FireLake Arena της Οκλαχόμα

Καμπόσος για το come back με Hughes στην FireLake Arena της Οκλαχόμα

Επιστροφή στις νίκες θέλει να κάνει ο Τζώρτζ Καμπόσος, σε ένα παιχνίδι που δε μπορεί ούτε να φανταστεί άλλο αποτέλεσμα. Ο Καμπόσος (20-2-0), προέρχεται από δύο ήττες στα παιχνίδια που έπαιξε με αντίπαλο τον Devin Haney και η νίκη είναι μονόδρομος για λόγους ψυχολογίας και όχι μόνο.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βρετανό Maxi Hughes (26-5-2) σε ένα 12γυρο eliminator ματς στο δρόμο προς τον Παγκόσμιο τίτλο της IBF lightweight κατηγορίας, στα -61,2kg.

Ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος βάσει στατιστικών που του δίνουν ένα ποσοστό 50% νοκ αουτ στις 20 νίκες του (10 νοκ αουτ), δείχνει να έχει ένα ισχυρό πλεονέκτημα απεναντι στον Hughes που έχει ποσοστό νοκ αουτ στις 26 νίκες του μόλις 19% (5 νοκ αουτ). Από την άλλη ο Hughes έχει πολύ περισσότερη εμπειρία στα επαγγελματικά ρινγκ με 11 αγώνες περισσότερους από τον Καμπόσο που έκανε το ντεμπούτο του το 2013, με τον Hughes να το πραγματοποιεί δύο χρόνια και οχτώ μήνες νωρίτερα (2010). Αυτή η διαφορά κάνει τον Καμπόσο να έχει αγωνιστεί σε 154 συνολικά γύρους στα επαγγελματικά ρινγκ, 77 λιγότερους απ’ τον Hughes που έχει αγωνιστεί σε 231.

Ο Καμπόσος, που έχει 3 νίκες στα τελευταία 5 ματς, αυτή τη στιγμή κατατάσσεται 11ος στην WBA, 11ος στην WBC, 14ος στην WBO, 8ος στην IBF και 7ος στο RING στην lightweight κατηγορία ενώ ο Hughes, που έχει το απόλυτο 5 στα 5 στα τελευταία πέντε ματς, κατατάσσεται 12ος στην WBC, 9ος στην IBF και 9ος στο RING στην ίδια κατηγορία.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην FireLake Arena στην Shawnee της Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά