fbpx

Πανευρωπαϊκό: Νίκη με νοκ άουτ για Εμμανουήλ Φωτιάδη, περίπατος Βασιλειάδη, κατάθεση ψυχής από Γκάρα και Καλαμάρη

Πανευρωπαϊκό: Νίκη με νοκ άουτ για Εμμανουήλ Φωτιάδη, περίπατος Βασιλειάδη, κατάθεση ψυχής από Γκάρα και Καλαμάρη

Δεύτερη ημέρα σήμερα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων στο Πλοέστι της Ρουμανίας, η οποία προς το παρόν αφήνει γλυκόπικρες εντυπώσεις για τα ελληνικά χρώματα.

Αρχίζοντας ανάποδα από τη σειρά εμφάνισης των παιδιών της Εθνικής Ομάδας, ο Εμμανουήλ Φωτιάδης “πέρασε” σαν οδοστρωτήρας πάνω από τον Catrecico Artiom, κερδίζοντας με ένα πολύ γρήγορο νοκ άουτ στον 1ο γύρο, μετά από ένα δεξί όβερχεντ και διπλό αριστερό συκώτι – σαγόνι. Το νοκ άουτ είναι προσφιλές αποτέλεσμα για τον Φωτιάδη (αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι στο πρόσφατο Dracula Open κέρδισε 3 από τους 4 αγώνες του με νοκ άουτ, λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα οι 2 πρώτοι αγώνες και περίπου 1,5 γύρο ο επόμενος).

Λίγο πριν το χορό των νικών για σήμερα είχε ξεκινήσει ο Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος έκανε περίπατο απέναντι στο Γερμανό Karl Levi Witte, νικώντας πιο άνετα από ότι αναγράφεται στα επίσημα scorecards.

Αντίθετα η Γεωργία Γκάρα δε στάθηκε το ίδιο τυχερή, καθώς η Ιταλίδα Brunilda Barca τη δυσκόλεψε αρκετά και δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Έτσι δυστυχώς η Γκάρα ηττήθηκε με ομόφωνη απόφαση, αποδεικνύοντας όμως ότι άξια βρέθηκε με το εθνόσημο στο στήθος να εκπροσωπεί τη χώρα.

Τελευταίος για την ελληνική ομάδα αγωνίστηκε ο Άγγελος Καλαμάρης, με αντίπαλο τον Άγγλο Paul Baptise Coyle, εμπόδιο που δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο Έλληνας αθλητής παρά την πάρα πολύ καλή εμφάνισή του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά