fbpx

Κέρδισε Hughes αλλά όχι τις εντυπώσεις ο Τζώρτζ Καμπόσος (pics & video highlights)

Κέρδισε Hughes αλλά όχι τις εντυπώσεις ο Τζώρτζ Καμπόσος (pics & video highlights)

Σε ένα πολύ κοντινό παιχνίδι και με την απόδοση των δυο πυγμάχων να μην πιάνει σε κανένα από τους 12 γύρους υψηλά επίπεδα, τελικά ο Τζώρτζ Καμπόσος ήταν αυτός που χαμογέλασε και του οποίου το χέρι σηκώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο “Γιώργος”, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη μετά τις 27 Νοεμβρίου 2021 όπου είχε κερδίσει τον Teofimo Lopez με split decision, δεν είχε εύκολο έργο στο δρόμο προς αυτή και πέρασε μέσα από μεγάλη δοκιμασία για να καταλήξει να την πάρει με πλειοψηφική απόφαση (majority decision) των κριτών (114-114, 117-111 & 115-113).

Ο Άγγλος Maxi Hughes που κυνήγησε τη νίκη μέχρι τον τελευταίο γύρο, έκανε δύσκολο το βράδυ του Καμπόσου, με το αποτέλεσμα να μην βρίσκει καθόλου ευχαριστημένο αυτόν και την ομάδα του καθώς και αρκετούς από το κοινό να το αμφισβητούν.

Ο Καμπόσος κέρδισε το eliminator ματς στο δρόμο για τον τίτλο της IBF lightweight κατηγορίας ανεβαίνοντας στη 2η θέση, καθώς και τον παγκόσμιο τίτλο της IBO lightweight κατηγορίας αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βελτιώσει το παιχνίδι του στο μέλλον για να ξαναβρεθεί στη κορυφή σε αυτό το επίπεδο και το λέμε με αγάπη!

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά