fbpx

Ο προπονητής του Άλεξ Φάρρελλ, Ντέιβιντ Μπινς μιλάει και βγάζει ειδήσεις

Ο προπονητής του Άλεξ Φάρρελλ, Ντέιβιντ Μπινς μιλάει και βγάζει ειδήσεις

Ο Alex Farrell φαίνεται μπροστά σε κάτι μεγάλο, αφού έκανε ένα τέλειο 10 στα 10 σαν επαγγελματίας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αήττητος 25χρονος ελαφρύς-μεσαίου βάρους θα βιαστεί. “Μακριά από αυτό”.

Το «Black Diamond» του *Peterlee φαίνεται ήδη κάτι ξεχωριστό, όπως απέδειξε σε πέντε λεπτά χωρίς ανάσα στο Rainton Arena, όπου σταμάτησε τον Jensen Irving στον δεύτερο γύρο του αγώνα τους. Φαίνεται έτοιμος τώρα για έναν τίτλο περιφέρειας ή κάποιον αγώνα “eliminator” αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά ο προπονητής David Binns λέει ότι θα ακολουθήσουν τη «σταθερή» προσέγγιση.

«Ο Άλεξ έχει μόνο 10 αγώνες», είπε ο προπονητής που οδήγησε τον Γκλεν Φουτ στους τίτλους της Αγγλίας και της Κοινοπολιτείας και που προπονεί τον Φάρρελλ στο γυμναστήριο του East Durham College.

«Θα επιλέξουμε το δρόμο μας μέσω της κατηγορίας και θα είναι μια περίπτωση σταθερής προόδου. Ο Άλεξ δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο 8γυρο και αυτό θα είναι το επόμενο βήμα. Αυτό έχει να κάνει με το να κάνεις τα σωστά βήματα.

Όταν κοίταξα τις βρετανικές κατατάξεις, ο Alex είναι 20-κάτι, οπότε ιδανικά μπορεί να μας αρέσει ένας πυγμάχος στο ξεκίνημα ώστε να τον ανεβάσει. Όταν συμφωνήθηκε αρχικά ο αγώνας με τον Τζένσεν, ήταν 4-0 και ήταν ένας αξιοπρεπής αθλητής. Εντυπωσιάστηκα με τον Άλεξ, ήταν μια πολύ καλή νίκη. Είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα όσον αφορά την καριέρα του, μιλάμε για αυτό μαζί και προχωράμε μαζί».

Ο Farrell φαίνεται να έχει όλα όσα απαιτεί ένας πυγμάχος, μια εξαιρετική συμπεριφορά και αφοσίωση, απίστευτη προετοιμασία, μια εξαιρετική ομάδα προπονητών και διαχείρισης, εντυπωσιακό όνομα και, εξίσου σημαντικό, βαριά χέρια.

Ήταν σίγουρα ένα από τα αστέρια που ξεχώρισαν στο undercard της αναμέτρησης τίτλου Matt McCallum εναντίον Adam Hepple Northern Area

Ο Farrell ήταν αμέσως στο βήμα του στο Rainton Arena με ένα δυνατό Jab και μερικούς αιχμηρούς συνδυασμούς ενάντια στον αντίπαλό του από το Swindon. Ο Ίρβινγκ είχε έρθει στο σόου με καλό όνομα, έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και μια ήττα μέχρι στιγμής και προσγειώνοντας κάποια αριστερά στο κεφάλι του Φάρελ νωρίς στον δεύτερο γύρο υπενθύμιζε στον «Black Diamond» ότι μπορεί να μην ήταν μονόδρομη η κυκλοφορία του αγώνα.

Ωστόσο, όταν η προοπτική που διαχειριζόταν ο Phil Jeffries έσπασε από ένα δεξί “κοντό” στο κέντρο και ο Jensen στάλθηκε στον καμβά. Ενώ σηκώθηκε με το μέτρημα των οκτώ, ο Ίρβινγκ φαινόταν ασταθής και ο διαιτητής Νιλ Κλόουζ, σωστά, έκανε το χαρακτηριστικό νεύμα των χεριών στα δύο λεπτά και ένα δευτερόλεπτο.

«Το τελείωμα ήταν απολύτως φοβερό», είπε ο Binns. Η νίκη στο σόου του Jobes ήταν η τέταρτη πρόωρη νίκη για τον Ελληνο-Άγγλο και άψογη εκτέλεση. Ο Binns εξήγησε ότι η δύναμή του είναι κάτι στο οποίο επικεντρώνονται και αναπτύσσουν στα κεντρικά γραφεία της EDC.

«Δουλεύουμε πάνω στην τεχνική της γροθιάς», είπε ο προπονητής. «Έχει να κάνει με το πώς ρίχνεις τη γροθιά. Μπορείτε να το δείτε όχι μόνο από την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά έχει επισημανθεί μία ή δύο φορές στα σπάρινγκ, παρόλο που δεν ήθελε να δείξει κακή πρόθεση ή να κάνει ζημιά».

*Το Peterlee είναι μια πόλη στην κομητεία Durham της Αγγλίας. Βρίσκεται μεταξύ του Σάντερλαντ στα βόρεια και του Χάρτλπουλ στα νότια.

ΠΗΓΗ: https://punch-lines.co.uk/ Roy Kelly / Tom Collins

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά